Μια ακόμη καλλονή μπαίνει στη λίστα των top models και σχεδιαστών ταυτόχρονα.

Τα χνάρια των Ελ Μακφέρσον, Μίλα Γιόβοβιτς, Κέιτ Μος, Ζιζέλ και πολλών ακόμη σταρ της πασαρέλας που έχουν βάλει την υπογραφή τους σε σειρές ρούχων, εσωρούχων, αξεσουάρ ή κοσμημάτων, φαίνεται πως ακολουθεί και η εκρηκτική Μπαρ Ραφαέλι, καθώς ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει την δική της σειρά Innerwear.

Η συλλογή της πρώην συντρόφου του Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα περιλαμβάνει φανελάκια, καλσόν, εσώρουχα και ότι άλλο φοριέται κάτω από τα ρούχα με την υπογραφή «Undeez and Bar».

«Στην φίρμα μας έχουμε επαγγελματίες σχεδιαστές, αλλά οι ιδέες μου και η συμβολή μου βρίσκονται σε κάθε ένα από τα κομμάτια της συλλογής. Δοκιμάζω οτιδήποτε πριν κατασκευαστεί. Επιλέγω τα υφάσματα και έχω την τελευταία λέξη σε κάθε προϊόν» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπαρ Ραφαέλι.

Η συλλογή θα έχει προσιτές τιμές και θα απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες 25 έως 45 ετών.

Φυσικά, μοντέλο της συλλογής θα είναι η ίδια η Ραφαέλι, η οποία θα ποζάρει για την καμπάνια της εταιρείας της τον Ιανουάριο, γεγονός που σημαίνει ότι θα αρχίσει σύντομα την… προετοιμασία.

Όπως άλλωστε ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της η 26χρονη σταρ φροντίζει να γυμνάζεται περισσότερο και να προσέχει αρκετά την διατροφή της πριν από κάθε μεγάλη φωτογράφιση προκειμένου να είναι σε τέλεια φόρμα.

«Θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό είτε πρόκειται για fashion show, είτε για φωτογράφιση. Γι’ αυτό κάνω κάθε βράδυ μερικά sit-ups παραπάνω, πίνω ζεστό νερό με λεμόνι προκειμένου να «ενεργοποιήσω» τον μεταβολισμό μου αλλά και να αποτοξινωθεί ο οργανισμός μου… Μικρά πράγματα όμως και τίποτα τρελό ή εξαντλητικό» πρόσθεσε το διάσημο μοντέλο.