Για μια ακόμη φορά η Τέιλορ Σουίφτ απέσπασε τον πιο σημαντικό τίτλο στην 45η Απονομή των Country Music Association Awards που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ -Τέτάρτη 9 Νοεμβρίου- στο Νάσβιλ, με παρουσιαστές για τέταρτη συνεχόμενη φορά τους Κάρι Άντεργουντ και Μπραντ Πέισλι.

Παραλαμβάνοντας το τρόπαιο «Entertainer of the Year» η νεαρή σταρ της κάντρι μουσικής, αλλά και γνωστή πλέον ηθοποιός του Χόλιγουντ φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε τους θαυμαστές λέγοντας: «Είμαι τόσο χαρούμενη αυτή τη στιγμή! Ευχαριστώ όλους τους φαν που γεμίζουν τα στάδια και τις αρένες σε όλον τον κόσμο και αυτή τη χρονιά… Είναι εκπληκτικό!»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η νεαρή τραγουδίστρια έγινε η δεύτερη γυναίκα η οποία κερδίζει για δεύτερη φορά το εν λόγω βραβείο, μετά την Μπάρμπαρα Μάντρελ.

Πρωταγωνίστρια της βραδιάς άλλη μια μεγάλη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, κυρία της κάντρι μουσικής σκηνής, η Μιράντα Λάμπερτ, η οποία απέσπασε το βραβείο «Female Vocalist of the Year».

«Νιώθω πολύ πολύ ταπεινή, αυτή τη στιγμή, ανάμεσα σε τόσο σπουδαίες γυναίκες της μουσικής, οι οποίες αξίζουν αυτό το βραβείο… πολύ περισσότερο από ότι εγώ» δήλωσε η Μιράντα Λάμπερτ.

Ωστόσο τα περισσότερα βραβεία απέσπασε το συγκρότημα «The Band Perry» που έφυγε από την εκδήλωση αγκαλιά με τα «New Artist of the Year», «Song of the Year» και «Singleof the Year» για το τραγούδι «If I Die Young»

Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς και ο σύζυγος της Μιράντα Λάμπερτ, Μπλέικ Σέλτον, ο οποίος απέσπασε για δεύτερη χρονιά το βραβείο «»Male Vocalist of the Year», ο Τζέισον Άλντιν που πήρε το βραβείο «Album of the Year» για το «My Kinda Party», τα συγκροτήματα «Lady Antebellum» και «Sugarland» που κέρδισαν τους τίτλους «Vocal Group of the Year» και «Vocal Duo of the Year» αντίστοιχα.

Επίσης το ντουέτο «You and Tequila» των Κένι Τσέσνι και Γκρέις Πότερ τους χάρισε το βραβείο «Music Video of the Year», ενώ τον τίτλο «Musical Event of the Year» απέσπασαν οι Τζέισον Άλντιν Και Κέλι Κλάρκσον.

Κατά την διάρκεια του σόου πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που ανέβηκαν στην σκηνή για να τραγουδήσουν τις επιτυχίες τους μεταξύ των οποίων ο Κιθ Ούρμπαν -που αν και υποψήφιος δεν απέσπασε κάποιο βραβείο-, οι Κένι Τσέσνι και Γκρέις Πότερ, ο Χανκ Γουίλιαμ Τζούνιορ που τραγούδησε με τους παρουσιαστές Κάρι Άντεργουντ και Μπραν Πέισλι, η Νατάσα Μπέντινγκφιλντ που τραγούδησε το «Easy» με τους «Rascal Flatts», η Τέιλορ Σουίφτ κ.α.

Στην 45η Απονομή των Βραβείων της Ακαδημίας της Κάντρι, το παρών έδωσαν και πολλοί ακόμη σταρ, ανάμεσά τους οι τραγουδίστριες Φέιθ Χιλ, Λι Αν Ράιμς, Ρέμπα ΜακΕντάιρ, Ντέμπορα Άλεν, Τζένιφερ Νιτλς, η αθλητικογράφος Έριν Άντριους, οι ηθοποιοί Νικόλ Κίντμαν -η οποία συνόδευσε τον σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν-, Λάουρα Μπελ Μπάντι, Γκίνιφερ Γκουντγουιν και Τζος Ντάλας, οι τραγουδιστές Λάιονελ Ρίτσι, Λουκ Μπράιαν, Γκλεν Κάμπελ κ.α