Στα γνώριμα και αγαπημένα εδάφη του πρωταγωνιστή της Τζόνι Ντεπ έκανε χθες βράδυ -Τρίτη 8 Νοεμβρίου- πρεμιέρα η νέα του ταινία.

Οι λαμπεροί συντελεστές του «The Rum Diary» αλλά και πολλοί Γάλλοι σταρ της μουσικής, του κινηματογράφου και του αθλητισμού παρακολούθησαν την πρώτη επίσημη προβολή του φιλμ στην χώρα τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο η γοητευτική πρωταγωνίστρια Άμπερ Χερντ -γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Playboy Club»- μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων με την εντυπωσιακή μάξι τουαλέτα της στο χρώμα της νύχτας.

Από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν και ο Τζόνι Ντεπ που εμφανίστηκε με το ιδιαίτερο -επιμελώς ατιμέλητο- στιλ του, αλλά και ο σκηνοθέτης του«The Rum Diary» Μπρους Ρόμπινσον, ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του Σόφι Γουίνταμ.

Ανάμεσα στους Γάλλους σταρ που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα ήταν οι τραγουδιστές Φλορεντ Παγκνι και Montagne -ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του-, ο πρώην ποδοσφαιριστής Φρανκ Λεμποφ με τον γιο του Ούγκο, οι ηθοποιοί Jean-Luc Reichmann και Veronique Jannot, ο σκηνοθέτης Κριστοφ Μπαρατιέ με την φίλη του Γκουεντολιν κ.α.

Να αναφέρουμε ότι στην ταινία συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Ααρον Εκχαρτ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μάικλ Ρισπόλι και Τζιοβάνι Ρίμπιζι, ενώ το σενάριο είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Χάντερ Σ. Τόμσον.

Η ιστορία αφορά σε ένα δημοσιογράφο ονόματι Κεμπ, ο οποίος κουρασμένος από τη φασαρία και την τρέλα της Νέας Υόρκης, αλλά και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της μετά-Αϊζενχάουερ εποχής, ταξιδεύει στο γαλήνιο νησί του Πουέρτο Ρίκο για να εργαστεί σε μια τοπική εφημερίδα, στην San Juan Star, που διευθύνει ο ξεπεσμένος αρχισυντάκτης Λότερμαν.

Υιοθετώντας την βυθισμένη στο ρούμι ζωή που περιγράφει ο Χέμινγουεϊ στο «The Lost Generation», ο Πολ πολύ σύντομα θα ερωτευτεί παράφορα την Σενό, την ελκυστική, αμερικανικής καταγωγής μνηστή του Σάντερσον, ενός επιχειρηματία που ασχολείται με σκοτεινές κτηματομεσιτικές υποθέσεις.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας