Από την πασαρέλα στη μεγάλη οθόνη «μετακομίζει» ο Αμερικανός σχεδιαστής Μαρκ Τζέικομπς.

Σύμφωνα με την σελίδα στο IMDB ο δημιουργός ανήκει στο καστ της ανεξάρτητης παραγωγής «Disconnect», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2012.

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Χένρι Άλεξ Ρούμπιν -ο οποίος έχει επίσης σκηνοθετήσει το υποψήφιο για Όσκαρ ντοκιμαντέρ «Murderball»- και το ενδιαφέρον καστ συμπληρώνουν οι Τζέισον Μπέιτμαν, Αλεξάντερ Σκαρσκαρντ, Άντρια Ρισεμπόροου, Πάουλα Πάτον και Μάικλ Νίκβιστ.

Η ιστορία αφορά «σε μια ομάδα ανθρώπων που αναζητούν την επικοινωνία και την επαφή στο σημερινό δικτυωμένο κόσμο» σύμφωνα με όσα αναφέρει το IMDB, ωστόσο δεν έχει ακόμη γίνει γνωστός ο ρόλος του Μαρκ Τζέικομπς.

Το μόνο που ανέφερε ο ίδιοςστη «Daily Mail» σχετικά με τον ρόλο του είναι πως «ο χαρακτήρας που θα υποδυθώ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είμαι».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Hollywood Reporter» τα γυρίσματα του «Disconnect» έχουν ήδη ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ένας δημιουργός μόδας κάνει το μεγάλο βήμα στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση.

Ο Άιζακ Μιζράχι έχει εμφανιστεί κατά καιρούς σε κάποια επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών «Sex and the City», «Spin City» και «Ugly Betty», ενώ ο Καρλ Λάγκερφελντ έχει σκηνοθετήσει τις δύο ταινίες μικρού μήκους «The Tale of a Fairy» και «Remember Now».

Όσο για τον Μαρκ Τζέικομπς, μπορεί με το «Disconnect» να κάνει το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, όμως η ζωή και η καριέρα του έχουν ήδη αποτελέσει το θέμα στο ντοκιμαντέρ «Marc Jacobs and Louis Vuitton» το 2007.