Καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και του αθλητισμού ένωσαν τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στη όγδοη εκδήλωση «Keep A Child Alive’s Black Ball» που πραγματοποιήθηκε εχθές -Πέμπτη 3 Νοεμβρίου- στη Νέα Υόρκη πλήθος σταρ έδωσε το παρών.

Η εν λόγω οργάνωση στηρίζει τα παιδιά -και τις οικογένειές τους- από την Ινδία και Αφρική που έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS, προσφέροντας θεραπεία, φροντίδα, αλλά και ψυχολογική υποστήριξη, ενώ στους στόχους της είναι και η ευαισθητοποίηση του παγκόσμιου κοινού για την συγκεκριμένη ασθένεια.

Όπως ήταν φυσικό οι κυρίες έκλεψαν την παράσταση. Ανάμεσά τους η Αλίσια Κις, η οποία εμφανίστηκε με ένα λιτό, αλλά λαμπερό κοστούμι, τα μοντέλα Σανέλ Ιμάν και Τάιρα Μπανκς, η ηθοποιός Κέρι Ουάσιγκτον, η πάντα εντυπωσιακή τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς, αλλά και η τραγουδίστρια και ηθοποιός Κουίν Λατίφα.

Πολλοί βέβαια, ήταν και οι άνδρες σταρ της μουσικής σκηνής που παρευρέθηκαν στην φιλανθρωπική εκδήλωση μεταξύ των οποίων οι Σουίζ Μπιτζ -ο οποίος συνόδευε την σύζυγό του Αλίσια Κις-, Γουίλ Αι Αμ από τουςBlack Eyed Peas, Ρίτσι Σαμπόρα από τους Bon Jovi και Γκάρι Κλαρκ Τζούνιορ.

Ανάμεσα στους κυρίους που παρακολούθησαν το event ήταν και ο αθλητής του μπάσκετ Καρμέλο Αντόνι, αλλά και ο ηθοποιός Ντέιβιντ Αρκέτ.