Μπορεί τα δημοσιεύματα να ήθελαν το Ρίκι Τζερβές να μένει εκτός της παρουσίασης των Χρυσών Σφαιρών έπειτα από τα καυστικά του σχόλια στην τελετή του περασμένου Ιανουαρίου, ωστόσο φαίνεται πως οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης άλλαξαν γνώμη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της NY Post, ο Βρετανός κωμικός βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις προκειμένου να επιστρέψει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην θέση του παρουσιαστή τωνβραβείων της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών για το 2012.

Η Άιντα Τάλκα – Ο Ράιλι, πρόεδρος της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών και ο Ντουγκ Βόαν του NBC, εθεάθησαν σε δείπνο με τον Ρίκι Τζερβές στο Chez Benoit στο Παρίσι και όπως αναφέρεται σε σχετικό άρθρο το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό, ενώ ο Βρετανός κωμικός έγραψε λίγο μετά την εν λόγω συνάντηση στο twitter του: «Ωωωωω! Η υπόθεση δένει… Σκέψεις;»

Να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη τελετή απονομής από το χιούμορ του παρουσιαστή δεν γλίτωσε κανείς. Πολλοί μίλησαν για καυστικό χιούμορ, αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον κατηγόρησαν για κακεντρεχή αστεία. Ο ίδιος πάντως είχε δηλώσει ότι ούτε ήθελε, ούτε πρόσβαλε κανέναν.

Ωστόσο, το δίκτυο NBC αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.