Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ -Τετάρτη 2 Νοεμβρίου- η ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «Michael Jackson: The Life of an Icon» στη Βρετανία.

Πολλοί πιστοί θαυμαστές του βασιλιά της ποπ είχαν συγκεντρωθεί στο Leicester Square στο Λονδίνο για την επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ για την ζωή του, που σκηνοθέτησε ο Άντριου Ίστελ σε παραγωγή του Ντέιβιντ Γκεστ.

Με αποκλειστικές συνεντεύξεις από τη μητέρα του Κάθριν, τα αδέλφια του Τίτο και Ρέμπι αλλά και πολλούς φίλους, που βρέθηκαν κοντά του στις καλύτερες και τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του και τον γνώριζαν καλά, σκιαγραφείται η προσωπικότητα του μεγάλου σταρ.

Από τα παιδικά του χρόνια με τους Jackson 5, μέχρι την ανάδειξή του σε βασιλιά της παγκόσμιας ποπ μουσικής σκηνής, αλλά και τον τραγικό του θάνατο το 2009, και μέσα απότη ματιά του παραγωγού και καλύτερου φίλου του Ντέιβιντ Γκεστ καθώς και κάποιων ζωντανών θρύλων της μουσικής, όπως τους Smokey Robinson, Dionne Warwick, Nick Ashford & Valerie Simpson η ταινία αναμένεται να συγκινήσει τους απανταχού θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον.

Στην χθεσινή πρεμιέρα της ταινίας το παρών έδωσαν τα αδέρφια του τραγουδιστή Τίτο και Ρέμπι, ο παραγωγός της ταινίας Ντέιβιντ Γκεστ, αλλά και οι τραγουδίστριες Μάρθα Ριβς, Αλεξάντρα Μπουρκ και η Βρετανίδα τηλεπερσόνα Τζόντι Μαρς.

Η τελευταία μάλιστα ενημέρωνε συνεχώς μέσω του twitter της για την εξέλιξη της βραδιάς.

«Είμαι η μεγαλύτερη φαν του Μάικλ Τζάκσον στον κόσμο και βρίσκομαι στην πρεμιέρα της ταινίας του με την οικογένειά του. Απίστευτο!»

Ενώ λίγο αργότερα έγραψε: «Η προβολή δεν έχει αρχίσει και έχω ήδη συγκινηθεί. Η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη συναισθηματικά. Όλοι εδώ τον αγαπούν τόσο πολύ…»

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας