Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συμφώνησε να συμπρωταγωνιστήσει με τον Τζον Τραβόλτα στη νέα ταινία δράσης «Killing Season», σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Total Film».

Πιο συγκεκριμένα ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανέλαβε να αντικαταστήσει τον Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος θα συναντιόταν για μια ακόμη φορά κινηματογραφικά με τον συμπρωταγωνιστή του στο «Face/Off» Τζον Τραβόλτα, αλλά δυστυχώς για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί αναγκάστηκε να μείνει εκτός του «Killing Season».

Η ταινία αφορά στην ιδιαίτερη φιλία ενός βετεράνου στρατιωτικού (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) με ένα Ευρωπαίο τουρίστα (Τζον Τραβόλτα), ο οποίος όμως αποδεικνύεται Σέρβος στρατιώτης.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στα Απαλάχια Όρη στις ΗΠΑ, τον Ιανουάριο του 2012, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μαρκ Στίβεν Τζόνσον και σε σενάριο του Ίβαν Ντόχερτι, ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει οι εταιρείες Corsan Pictures, FilmEngine και Millennium Films Inc.

Ο Άβι Λέρνερ -πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής Millennium Films- δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με αυτό το πρότζεκτ και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε δει ποτέ αυτούς τους δύο σπουδαίους ηθοποιούς μαζί στην μεγάλη οθόνη και περιμένουμε με ανυπομονησία το αποτέλεσμα».

Αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της Corsan, Πολ Μπριουλ πρόσθεσε: «Λάτρεψα αυτή την ταινία από την στιγμή που διάβασα το σενάριο του Ίβαν Ντόχερτι. Είναι συναρπαστικό, ευφάνταστο, απροσδόκητο… Και σε αυτό κυριαρχούν δύο εξαιρετικοί χαρακτήρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αυτή η ταινία προχωρά στο στάδιο παραγωγής, όπως επίσης χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον Άβι Λένερ και την ομάδα του Millennium Films Inc».