Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ -Κυριακή 30 Οκτωβρίου- η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1» στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ Ρώμης.

Αν και απουσίαζαν οι βασικοί πρωταγωνιστές Ρόμπερτ Πάτινσον και Κρίστεν Στιούαρτ, ωστόσο οι Νίκι Ριντ και Τζάκσον Ραθμπόουν, συμπρωταγωνιστές της σειράς ταινιών «Twilight», μαγνήτισαν τα φλας των φωτογράφων με την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί που έχει στρωθεί στην ιταλική πρωτεύουσα από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Η νεαρή και απαστράπτουσα Νίκι Ριντ εντυπωσίασε με το αποκαλυπτικό ντεκολτέ της λευκής μάξι τουαλέτας της, ενώ ο Τζάκσον Ράθμποουν επέλεξε ένα μοντέρνο μαύρο-μπλε κοστούμι.

Την προηγούμενη ημέρα το παρών στο 6ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Ρώμης έδωσε και η ηθοποιός Κριστίν Σκοτ Τόμας στην προβολή του «La femme du cinquieme» (The Woman in the Fifth) όπου πρωταγωνιστεί. Μαζί της και ο συμπρωταγωνιστής της Ίθαν Χοκ, αλλά και ο σκηνοθέτης της ταινίας Πάουελ Παουλικόβσκι.

Στο κόκκινο χαλί του εν λόγω Φεστιβάλ περπάτησαν ακόμη ο Γάλλος σκηνοθέτης Λικ Μπεσόν του οποίου η ταινία «The Lady» άνοιξε την αυλαία, ενώ λόγω του φιλμ«A few best me» που παρουσιάστηκε εκτός συναγωνισμού το λαμπερό παρών έδωσε και η πρωταγωνίστριά του Ολίβια Νιούτον Τζον αλλά και ο σκηνοθέτης του Στέφαν Έλιοτ.

Το 6ο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ρώμης αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 4 Νοεμβρίου.