Η Lady Gaga ταξίδεψε στο Νέο Δελχί το περασμένο Σαββατοκύριακο (29-30 Οκτωβρίου) προκειμένου να τραγουδήσει στο πλαίσιο των αγώνων της Formula 1 στην Ινδία.

Η 25χρονη σταρ παρουσίασε μάλιστα το νέο της σιγκλ «Marry The Night» κατά την διάρκεια του Formula One After Party, εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν πολλές διασημότητες του Μπόλιγουντ.

Στο πλαίσιο αυτού του ταξιδιού η εκκεντρική σταρ θέλησε να επισκεφθεί τα παιδιά σε ένα από τα πολλά ορφανοτροφεία της περιοχής, όπου τραγούδησε μαζί τους, ενώ αποκάλυψε ότι είναι στα άμεσα σχέδιά της η δημιουργία ενός δικού της φιλανθρωπικού ιδρύματος στην χώρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ανώνυμη πηγή στην ιστοσελίδα «The Sun» η Lady Gaga «θέλει να δημιουργήσει ένα ίδρυμα με το όνομά της που θα βοηθήσει αυτά τα παιδιά και τώρα που η καριέρα της έχει πραγματικά απογειωθεί, θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσφέρει. Δεν είναι ο τύπος της σταρ που πετάει άσκοπα τα χρήματά της».

Και προσθέτει: «Θέλει να κάνει μια σωστή έρευνα, προκειμένου να κάνει κάτι μεγάλο. Γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό προϋποθέτει πολλή δουλειά. Ωστόσο, επιθυμεί να κάνει μια αρχή προσφέροντας με όποιο τρόπο μπορεί στα ορφανοτροφεία και τα ιδρύματα που υπάρχουν ήδη. αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο της αλλά και τα χρήματά της για να τους βοηθήσει».