«Μια βραδιά με τον Ραλφ Λόρεν» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ -Δευτέρα 24 Οκτωβρίου- στον Λίνκολν Σέντερ στη Νέα Υόρκη.

Ο λόγος για το φιλανθρωπικό γκαλά που παρουσίασε η Όπρα Γουίνφρεϊ και στο οποίο παρευρέθηκαν λαμπερές προσωπικότητες με στόχο να ενισχύσουν το Κέντρο Φροντίδας και Πρόληψης Καρκινοπαθών (The Ralph Lauren Center for Cancer Care and Prevention) που έχει ιδρύσει ο Αμερικανός δημιουργός.

Μεταξύ των διασημοτήτων που έδωσαν το παρών ήταν οι ηθοποιοί, Τζέσικα Άλμπα, Καμίλα Μπελ, Ούμα Θέρμαν, Ναόμι Γουάτς, Μάικλ Τζέι Φοξ, Στιβ Μπούσεμι,οι κωμικοί Τζέρι Σινφιλντ και Σεθ Μάιερς, η σχεδιάστρια μόδας Νταϊάν Φον Φιρστενμπεργκ με τον σύζυγό της Μπάρι Ντίλερ, ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν, ο οδηγός αγώνων Τζεφ Γκόρντον, ο φωτογράφος Μπρους Ντέιβιντσον, η τρίτη σύζυγος του Ρούμπερτ Μέρντοκ Γουέντι Ντεγκ και πολλοί άλλοι.

Οι εν λόγω προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια συνομιλία της Όπρα με τον διάσημο σχεδιαστή και επιχειρηματία. Η συζήτηση αποτέλεσε μια σπάνια ματιά στην ζωή -προσωπική και ιδιωτική- του Ραλφ Λόρεν, στην πολύχρονη πορεία του, στην επιχειρηματική αλλά και στην φιλανθρωπική του δράση.