Η ήττα της Μπάγερν Μονάχου στο Αννόβερο επέτρεψε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ να πλησιάσει και πάλι την κορυφή της Μπουντεσλίγκα, καθώς η αντίπαλος του Ολυμπιακού διέλυσε την Κολωνία με το εντυπωσιακό 5-0. Σκόρερ για την προσεχή αντίπαλο των Ερυθρόλευκων ήταν οι Καγκάβα (7’), Σμέλτσερ (25’), Λεβαντόφσκι (44’, 50’) και Κελ (66’).

Η νίκη της Αρσεναλ με 3-1 επί της Στόουκ Σίτι χάρη στα γκολ των Ζερβίνιο (27’) και Ρόμπιν φαν Πέρσι (73’, 82’) επανέφερε την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ σε τροχιά εξόδου στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα δείχνει ότι η ομάδα το κ. Αρσέν Βενγκέρ βρίσκει τα πατήματά της μετρώντας τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της.

Στη Γαλλία παρά τη νίκη της Μαρσέιγ με 2-0 επί της Αζαξιό με γκολ του Αγιου (30’, 50’), οι φίλοι της αντιπάλου του Ολυμπιακού δεν χαρίστηκαν στους παίκτες της αγαπημένης ομάδας τους αναρτώντας πανό με το ειρωνικό μήνυμα «αν δεν παίζετε για για τη φανέλα παίξετε τουλάχιστον για τα ευρώ. Με 36 βαθμούς γλιτώνουμε τον υποβιβασμό». Την ίδια στιγμή εξακολουθεί να τρίζει η καρέκλα του κ. Ντιντιέ Ντεσάν στον πάγκο της ομάδας, μολονότι οδήγησε πριν από έναν χρόνο την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια.