Σε κλάματα αναλύθηκε η 42χρονη Λόπεζ μετά το τέλος ενός τραγουδιού που ερμήνευσε για τους έρωτες του παρελθόντος της σε εμφάνιση που έκανε κατά τη διάρκεια της επετείου για τα 15 χρόνια του καζίνο Mohegan Sun στο Κονέκτικατ το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

«Θα σας τραγουδήσω το τελευταίο τραγούδι που έγραψα για την αγάπη», ανέφερε από τη σκηνή η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία προσφάτως χώρισε από τον άντρα της, Μαρκ ΄Αντονι. «Πολλά άλλαξαν από τότε…» Ο λόγος για μια ακουστική βερσιόν της επιτυχίας της «If you had my love».

Η 42χρονη Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε επίσης το «Until it Beats No More» την ώρα που χορευτές ζωντάνευαν άντρες από το παρελθόν της. Χορευτές θύμισαν τον Κρις Τζουντ, τον Μπεν ΄Αφλεκ και άλλους οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό της σταρ.

Το τελευταίο νούμερο του σόου θύμιζε τη Λόπεζ και τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ ΄Αντονι, και αναφερόταν στην κοινή τους εμφάνιση τον περασμένο Μάιο στην τηλεοπτική σειρά «American Idol» λίγο πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός τους.

Μετά το σόου η Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε στους ακροατές ότι έκανε ένα ταξίδι στο παρελθόν της και την ώρα που το κοινό χειροκροτούσε εκείνη αναλύθηκε σε δάκρυα.

Φρόντισε, ωστόσο, να ολοκληρώσει με ευχάριστη νότα τη βραδιά δείχνοντας στους ακροατές μια φωτογραφία των διδύμων της, Μαξ και ΄Εμμ και σχολιάζοντας ότι «υπάρχει αγάπη…»

Μ’ άλλα λόγια, έκανε όλη της την προσωπική ζωή μια μουσική παράσταση.