Εύα Μέντες: επίσκεψη σε θύματα βιασμού

Στην Σιέρα Λεόνε ταξίδεψε η Εύα Μέντες πριν λίγες ημέρες, προκειμένου να επισκεφθεί γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Σκοπός του ταξιδιού η δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ, το οποίο θα παρουσιάζει τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των γυναικών και των μικρών κοριτσιών της Αφρικανικής χώρας που έχουν βιαστεί.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ θα αφηγείται ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η Εύα Μέντες δημοσίευσε μια φωτογραφία από το ταξίδι της στο Whosay.com, ζητώντας από τους θαυμαστές της να την βοηθήσουν να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στη Σιέρα Λεόνε.

«Είμαι εδώ στην πανέμορφη Σιέρα Λεόνε, στην Αφρική» έγραψε η διάσημη ηθοποιός κουβανικής καταγωγής. «Δεν μπορείτε να πιστέψετε το ποσοστό βιασμού των γυναικών, ειδικά των μικρών κοριτσιών… Αυτό είναι κάτι που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε. Σας παρακαλώ βοηθήστε με να το διαδώσουμε σε όλο τον πλανήτη. Με πολλή αγάπη».

Στο εν λόγω ντοκιμαντέρ θα συμμετάσχουν επίσης οι ηθοποιοί Ολίβια Γουάιλντ, Νταϊάν Λέιν, Αμέρικα Φερέρα και Νικόλ Κίντμαν.

Αφιερώματα
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk