«Πάνοπλη» στην Κρήτη

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με τον Νίκο Κωστένογλου να ανακοινώνει την τελική 20αδα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προπόνηση του «Δικεφάλου», με όλους τους ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται κανονικά πλην του διεθνούς Μαυρουδή Μπουγαΐδη και του Έιντουρ Γκούντγιονσεν.

Φυσικά, εκτός αποστολής έμεινε και ο Νίκος Γεωργέας ο οποίος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της Ένωσης, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Κρήτη, η οποία απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές. Η ΑΕΚ πετάει για την Κρήτη στις 17:00 το απόγευμα.

Η αποστολή: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Δέλλας, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Καράμπελας, Λαγός, Βάργκας, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Αργυρίου, Ρίκκα.

Ο Ισαέφ εκπροσωπεί την εταιρεία Patero D (είναι ένας από τους τρεις ιδιοκτήτες της), η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στις κατασκευές, ενώ διαχειρίζεται και κτιριακά συγκροτήματα.
Το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εξέδρα» αναφέρει ότι ο Ισάεφ ετοιμάζεται να πάρει στην κατοχή του το 9% των μετοχών της ΠΑΕ καταβάλλοντας 2,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τις συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, θα πρέπει στις αρχές του νέου έτους να συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΕΚ, ώστε να πιστωθεί το ποσοστό που θα πάρει ο Ισάεφ.

Πριν από αυτό ωστόσο η ενδιαφερόμενη πλευρά οφείλει να επενδύσει στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ με τη μορφή χορηγίας ως το τέλος του 2011. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το όλο θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία.
Η περιουσία του ρώσου επιχειρηματία υπολογίζεται στα 180 εκατ. δολάρια, ενώ βρίσκεται στη θέση 444 της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας του.


«Πάνοπλη» στην Κρήτη

Εν τω μεταξύ, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με τον Νίκο Κωστένογλου να ανακοινώνει την τελική 20άδα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προπόνηση του «Δικεφάλου», με όλους τους ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται κανονικά πλην του διεθνούς Μαυρουδή Μπουγαΐδη και του Εϊντουρ Γκούντγιονσεν.

Φυσικά, εκτός αποστολής έμεινε και ο Νίκος Γεωργέας ο οποίος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Με την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της Ενωσης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Κρήτη, η οποία απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές.