Η Μισέλ Ομπάμα σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε ότι πολλές φορές της λείπει η ανωνυμία, ενώ ανέφερε ότι το να έχουν τα παιδιά της μια φυσιολογική ζωή ακόμη κι αν ζουν στον Λευκό Οίκο είναι η προτεραιότητά της.

«Μου λείπει το να μπορώ να βγαίνω έξω από την πόρτα του σπιτιού μου για ένα περίπατο, οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε ημέρα. Το να είμαι ανάμεσα σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους με ότι αυτό συνεπάγεται» δήλωση η Πρώτη Κυρία της Αμερικής στην ιστοσελίδα iVillage.

Επίσης, σχετικά με το «μυστικό» της shopping πριν λίγο καιρό στα πολυκαταστήματα «Target», γνωστά για τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τους η ίδια δήλωσε: «Νόμιζα ότι έχασα την «κάλυψη» μου όταν κάποια στιγμή με πλησίασε μία κυρία και μου είπε «να σας ρωτήσω κάτι;» Αλλά αντί να με ρωτήσει αν είμαι η Πρώτη Κυρία μου ζήτησε να την βοηθήσω φτάνοντας κάτι από ένα ψηλότερο ράφι».

Η Μισέλ Ομπάμα δήλωσε πως ενθουσιάστηκε και πως έσπευσε να βοηθήσει. «Το να μπορώ να το κάνω αυτό, όπως επίσης, το να παραγγείλω ένα παγωτό περιμένοντας στη σειρά, με το προσωπικό να με «αγνοεί» όπως κάνει και με τους υπόλοιπους πελάτες είναι… αναζωογονητικό» δήλωσε η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου.

Στην ίδια συνέντευξη η Μισέλ Ομπάμα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα όσον αφορά στην ανατροφή των παιδιών της. «Όπως κάθε μητέρα έτσι και εγώ ανησυχώ και ελπίζω να μην τα κάνω θάλασσα».

Ενώ πρόσθεσε ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της επιθυμούν τα κορίτσια να μεγαλώνουν σαν δύο φυσιολογικά παιδιά ακόμη κι αν μένουν στον Λευκό Οίκο.

«Ποτέ δεν τις αντιμετωπίσαμε σαν πριγκίπισσες. Είναι καθημερινή τους υποχρέωση να στρώνουν μόνες τους τα κρεβάτια τους, να καθαρίζουν το δωμάτιό τους, ενώ η Σάσα -η μικρότερη κόρη του προεδρικού ζεύγους- έχει αρχίσει να κάνει και το πλύσιμο των ρούχων».

Βέβαια, η Μισέλ Ομπάμα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σύζυγό της αποκαλύπτωντας τον… εθισμό του στο κινητό του. «Ο Μπάρακ είναι ο χειρότερος όταν πρόκειται για το BlackBerry του. Ακόμη και τα κορίτσια τον έχουν καταλάβει και του φωνάζουν συνέχεια: «Μπαμπά τρώμε τώρα, άστο επιτέλους κάτω»»

Τέλος πρόσθεσε ότι στον Αμερικανό Πρόεδρο δεν αρέσει όταν οι κόρες του παρακολουθούν το ριάλιτι σόου «The Kardashians».