Με τίτλο «The Occupied Wall Street Journal» η εφημερίδα που εκδίδουν οι «αγανακτισμένοι» της Wall Street κυκλοφορεί δωρεάν από χέρι σε χέρι. Πρόκειται για μια τετρασέλιδη έγχρωμη έκδοση στην οποία υπάρχουν ρεπορτάζ με προσωπικές μαρτυρίες, αλλά και εκκλήσεις προς τους κατοίκους της Νέας Υόρκης να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας τους.

«Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα έντυπο με καλό σχεδιασμό και καλογραμμένα ρεπορτάζ για την οικονομική κρίση» δηλώνει Αρούν Γκούπτα, ένας από τους επικεφαλής της συντακτικής ομάδας. Η χρηματοδότηση της εφημερίδας έγινε με κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν από δωρεές μέσω του διαδικτύου. Αρχικός στόχος της εκδοτικής ομάδας να συγκεντρώσουν 12.000 δολάρια, αλλά μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 70.000 δολάρια.

Η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε σε 50.000 αντίτυπα, αλλά γρήγορα εξαντλήθηκε και τυπώθηκαν 20.000 αντίτυπα επιπλέον. Το δεύτερο τεύχος κυκλοφόρησε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου. «Δεν πιστεύαμε ότι θα είχαμε αρκετή κάλυψη από τα παραδοσιακά ΜΜΕ γι αυτό και θέλαμε να εκδώσουμε τη δική μας εφημερίδα για να καλύψουμε αυτό το κοινό» τονίζει ο Γκούπτα.

Οι υπεύθυνοι της εφημερίδας υπογραμμίζουν ότι θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν νέα τεύχη όσο βλέπουν ότι υπάρχει ζήτηση γι αυτά, αλλά δηλώνου αισιόδοξοι τόσο για το μέλλον του κινήματος, όσο και του εντύπου.