Τα απομνημονεύματά του ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Ροντ Στιούαρτ. Ο 66χρονος μουσικός έχει ήδη υπογράψει σχετική συμφωνία £5 εκατομμυρίων με τον εκδοτικό οίκο Random House, ο οποίος θα εκδώσει την αυτοβιογραφία του.

Ο επί πολλά έτη μάνατζερ του Στιούαρτ, Άρνολντ Στίφελ αναφέρει: «Για περισσότερα από 20 χρόνια, οι εκδότες προσπαθούν να πείσουν τον Ροντ να γράψει την αυτοβιογραφία του. Ο ίδιος όμως δεν θεωρούσε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή. Τώρα είναι πανέτοιμος να πιάσει μολύβι και χαρτί».

Δίνοντας ένα δείγμα του τι πρόκειται να διαβάσουμε ο διάσημος τραγουδιστής που έγινε φέτος για όγδοη φορά πατέρας εξηγεί: «Το σκέφτηκα πολύ και διεξοδικά πριν δεσμευτώ να γράψω την αυτοβιογραφία μου. Είναι ένα περίεργο, ωστόσο διασκεδαστικό παιχνίδι να λέω την ιστορία της ζωής μου και αυτή τη φορά δεν θα κρατήσω τίποτα κρυφό».

Και προσθέτει: «Ξεχάστε τους σκελετούς στο ντουλάπι («skeletons in the closet» έκφραση που αφορά στα κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος), αυτό το βιβλίο θα είναι για κάλτσες και εσώρουχα κάτω από το κρεβάτι» δίνοντας έτσι την υπόσχεση να εξιστορήσει τις ερωτικές του περιπέτειες, οι οποίες ομολογουμένως είναι εξίσου πολλές με τις δισκογραφικές του επιτυχίες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο θρύλος της μουσικής σκηνής είχε στο παρελθόν σχέσεις με την σουηδικής καταγωγής ηθοποιό Μπριτ Έκλαντ, το μοντέλο Μπεμπε Μπούελ, αλλά και την επίσης καλλονή της πασαρέλας Αλάνα Χάμιλτον, την οποία παντρεύτηκε.

Έπειτα από το διαζύγιό του με την Χάμιλτον, παντρεύτηκε το top model Ρέιτσελ Χάντερ, ενώ η τελευταία του σύζυγος Πένι Λάνκαστερ -κατά 26 χρόνια νεότερή του- υπήρξε και αυτή λαμπερό αστέρι του μόντελινγκ.

Αξίζει βέβαια, να σημειώσουμε ότι εκτός από την ερωτική του δράση ο Ροντ Στιούαρτ είναι γνωστός και για το ακτιβιστικό και φιλανθρωπικό του έργο κυρίως όσον αφορά τις οργανώσεις που ασχολούνται με τον καρκίνο.

Ο βραβευμένος με Γκράμι τραγουδιστής υποβλήθηκε το 2004 σε χειρουργική επέμβαση έπειτα από διάγνωση καρκίνου του θυρεοειδούς και έκτοτε είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το θέμα της εν λόγω ασθένειας.

Τα απομνημονεύματά του Ροντ Στιούαρτ αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο του 2012, ενώ ο ίδιος υπέγραψε τον Αύγουστο νέο διετές συμβόλαιο για τις εμφανίσεις του στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας.