Πέντε μήνες διήρκεσε το ειδύλλιο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Μπλέικ Λάιβλι. Ο 37χρονος Αμερικανός ηθοποιός -από τα νεαρότερα μέλη της ελίτ του αμερικανικού κινηματογράφου -χώρισε από την 24χρονη ηθοποιό και μοντέλο -πρόσωπο του οίκου Chanel- σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Us Weekly.

Το χωρισμό επιβεβαιώνουν οι εκπρόσωποι του ζεύγους σημειώνοντας ότι οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι. Το ζευγάρι πρωτοεμφανίστηκε μαζί στο γιοτ του Στίβεν Σπίλμπεργκ στο Μόντε Κάρλο τον περασμένο Μάιο κατά τη διάρκεια του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Κανών.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης του το ζευγάρι εθεάθη και απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι σε ρομαντικά μέρη ανά τον κόσμο, από τη Βενετία έως την Καλιφόρνια.

Λίγες εβδομάδες πριν το ειδύλλιο με την Λάιβλι, ο Ντι Κάπριο είχε χωρίσει από το μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι με την οποία διατηρούσε 5ετή σχέση με αρκετούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις.

Ο χωρισμός του ζεύγους θα πρέπει να ήχησε ως βόμβα στ’ αυτιά των κολλητών τους φίλων που ισχυρίζονταν ότι «ποτέ δεν τον είχαν δει έτσι με κανένα άλλο κορίτσι». Μάλιστα ο ένας είχε γνωρίσει τους γονείς του άλλου και … τίποτα δεν προμήνυε χωρισμό. Ωστόσο η ζωή έχει απρόβλεπτες εξελίξεις…