Δημοσιεύτηκε η λίστα του περιοδικού Forbes με τις πιο υψηλά αμειβόμενες κυρίες της σόουμπιζ και για μια φορά ακόμη η Όπρα Γουίνφρεϊ κατέκτησε την κορυφή.

Με έσοδα $290 εκατομμυρίων η μεγιστάνας των αμερικάνικων μέσων ενημέρωσης βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας που αφορά στο διάστημα Μάιος 2010-Μάιος 2011, ενώ με $90 εκατομμύρια λιγότερα ακολουθεί η σούπερ σταρ της ποπ Lady Gaga.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η κατάκτηση της τρίτης θέσης από την Μπέθενι Φράνκελ, η οποία συμμετέχει στο αμερικάνικο ριάλιτι σόου Real Housewives. Η ριάλιτι σταρ σημείωσε κέρδη $55 εκατομμυρίων, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από τις πωλήσεις ενός προϊόντος ομορφιάς που έχει η ίδια λανσάρει, το Skinnygirl Margarita.

Την τέταρτη θέση και με έσοδα $45 εκατομμυρίων μοιράστηκαν το μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν, η ηθοποιός και τραγουδίστρια της κάντρι μουσική Τέιλορ Σουίφτ, η ηθοποιός και παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις και η δικηγόρος και τηλεοπτική περσόνα Τζούντι Σάιντλιν -γνωστή ως δικαστής Τζούντι (Judge Judy) από το ομώνυμο αμερικάνικο ριάλιτι σόου που εκδικάζει live διαφορές ανθρώπων.

Με $1 μόλις εκατομμύριο λιγότερο ακολουθεί η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, ενώ η Μπιγιονσέ κατέκτησε την έκτη θέση με $35 εκατομμύρια έσοδα.

Την έκτη θέση μοιράστηκε με την Μπιγιονσέ η Ντανιέλ Στιλ, μια από τις πιο επιτυχημένες -και καλοπληρωμένες- γυναίκες συγγραφείς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η 64χρονη συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων, όπως «Τα Δώρα της Σελήνης», βρέθηκε τον περασμένο Αύγουστο δεύτερη στη λίστα τουForbes με τους πιο υψηλά αμειβόμενους συγγραφείς, κάτω από τονπολυγραφότατο δημιουργό των θρίλερ και των αστυνομικών μυθιστορημάτωνΤζέιμς Πάτερσον.