Το γνωστό σκανδαλοθηρικό αμερικάνικο περιοδικό Star δημοσιεύει στο τεύχος που κυκλοφόρησε σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών ότι ο Άστον Κούτσερ απάτησε την σύζυγό του Ντέμι Μουρ.

Οι εν λόγω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Σεπτεμβρίου -την ημέρα μάλιστα της έκτης επετείου γάμου του διάσημου ζευγαριού- απεικονίζουν τον Άστον Κούτσερ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Σαν Ντίεγκο με την 23χρονη Σάρα Λιλ.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ περιλαμβάνει εικόνες με την νεαρή κοπέλα που αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου να διασκεδάζει με έξαλλο τρόπο, φιλώντας κορίτσια και πίνοντας άφθονο αλκοόλ.

«Η Σάρα ήταν πάντα ένα party-girl, που κυνηγούσε πλούσιους άντρες για να πληρώνουν τους λογαριασμούς της» αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον της στο περιοδικό. «Είναι το είδος της γυναίκας που ρίχνεται στους άνδρες».

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η απατημένη σύζυγος Ντέμι Μουρ έχει καταρρεύσει, αφού οι φωτογραφίες έχουν δώσει τέλος σε κάθε της ελπίδα ότι πρόκειται για μια απλή φήμη.

Την ίδια ώρα η Σάρα Λιλ που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει πει όλες τις λεπτομέρειες για την βραδιά που πέρασε με τον Άστον Κούτσερ σε γνωστό δικηγόρο που θα αναλάβει την υπόθεση, αφήνει να κυκλοφορεί η φήμη ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει ήσυχο για λιγότερα από από $250.000.