Οι Black Eyed Peas κατάφεραν να συγκεντρώσουν $4 εκατομμύρια για φιλανθρωπικό σκοπό σε μια μόνο συναυλία τους στην Νέα Υόρκη.

Την Παρασκευή το βράδυ το συγκρότημα ερμήνευσε τις επιτυχίες του στο Central Park μπροστά σε 60.000 θαυμαστές οι οποίοι παρακολούθησαν το σόου ακόμη και κάτω από την βροχή.

Στο δεύτερο μισό της συναυλίας άρχισε να ψιχαλίζει, αλλά τόσο το κοινό όσο και το συγκρότημα αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν το… φιλανθρωπικό τους έργο.

«Ζούμε ένα όνειρο. Δεν υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που έχουν παίξει στο Σέντραλ Παρκ» είπε η Φέργκι στο κοινό. «Νέα Υόρκη το προσπαθήσαμε μια φορά, αλλά οι αστραπές μας σταμάτησαν. Αυτή τη φορά όμως δεν θα μας σταματήσουν».

Η συναυλία -η οποία μετά από ακύρωση της τον Ιούνιο, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς την Παρασκευή το βράδυ- δόθηκε για να μαζευτούν χρήματα για το ίδρυμα Robin Hood, το οποίο βοηθάει τους φτωχούς της πόλης.

Μαζί με το γνωστό συγκρότημα το «παρών» στο σόου έδωσαν και οι ηθοποιοί Τζέρεμι Ρένερ και Κριστίν Σενογουέθ, οι οποίοι ενθάρρυναν το κοινό να συμμετέχουν στη φιλανθρωπική βραδιά στέλνοντας με τα κινητά του τηλέφωνα τις δωρεές τους.