Στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ βρίσκεται ο ισπανός τεχνικός κ. Μανόλο Χιμένεθ. Η νέα ήττα (2-1) της Ενωσης από τη Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ προκαλεί ντόμινο εξελίξεων στους Κιτρινόμαυρους με πρώτο θύμα, όπως φαίνεται, τον κ. Χιμένεθ. Στις σκέψεις των διοικούντων την Ενωση υπάρχει πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της απόλυσης του 47χρονου προπονητή. Ωστόσο σημαντικό «αγκάθι» αποτελεί η αποζημίωση που θα πρέπει να λάβει από την ΑΕΚ καθώς μπορεί να φτάσει ακόμη και το ένα εκατ. ευρώ (του οφείλονται ήδη από την περασμένη σεζόν περίπου 450.000 ευρώ), ενώ ο ίδιος δεν φέρεται διατεθειμένος να παραιτηθεί.

Εφόσον πάντως οριστικοποιηθεί η αποπομπή του κ. Χιμένεθ (πραγματοποιήθηκε μεταμεσονύχτια συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Σταύρο Αδαμίδη), στην Ενωση φαίνεται να έχουν καταλήξει και στο πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί καθώς ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής της ΑΕΚ κ. Νίκος Κωστένογλου φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για να πάρει το χρίσμα…

Ακόμη όμως και αν δεν βρεθεί τώρα η χρυσή τομή για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, είναι σαφές πλέον ότι ο χρόνος τελειώνει στην… κλεψύδρα του κ. Χιμένεθ και στη σχέση του με την ΑΕΚ.