Ατέρμονος είναι ο «χαρτοπόλεμος» στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς πλέον (σχεδόν) σε καθημερινή βάση δίδονται από τους μετόχους στη δημοσιότητα πάσης φύσεως επιστολές, πρακτικά, αλληλογραφία κλπ. Μετά τη χθεσινή δημοσιοποίηση των επιστολών που αντάλλαξαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον μέτοχο κ. Γιάννη Ξυλά σχετικά με την εταιρεία ΓΗΠΕΛ, σήμερα ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος του Τριφυλλιού κ. Ανδρέας Βγενόπουλος έφερε στο φως της δημοσιότητας την αλληλογραφία που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρη Γόντικα, τον οποίο μάλιστα καλεί να λειτουργεί ως «πρόεδρος της ΠΑΕ» και όχι ως «ταχυδρόμος του Βαρδινογιάννη»

Ο κ. Γόντικας προώθησε προς τους μετόχους επιστολή του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί την οικογένεια Βαρδινογιάννη, με την οποία ο Τζίγγερ εκχωρεί στους έτερους βασικούς μετόχους κκ. Βγενόπουλο, Νικόλα Πατέρα και Παύλο Γιαννακόπουλο και στους υπόλοιπους μετόχους το δικαίωμα ψήφου των ανενεργών μετοχών του (54,7%), ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στη Γενική Συνέλευση της 4ηςΟκτωβρίου και οδηγηθεί ο Παναθηναϊκός σε επαναληπτικές συνελεύσεις και εν τέλει στο Πρωτοδικείο.

Ο Mr. MIG (προφανώς) δεν αποδέχεται την εν λόγω διαδικασία και καλεί τον κ. Γόντικα να μεταφέρει στον κ. Βαρδινογιάννη την άποψή του ότι «μόνη λύση είναι η εγγύηση ότι θα πάρουμε πίσω όσα ξοδέψαμε για το Βοτανικό και ότι δεν θα έχουμε οποιαδήποτε συνέπεια από τυχόν νομικές ευθύνες».

Μάλιστα, τονίζει ότι σε περίπτωση που το Τριφύλλι οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο και την πτώχευση «είναι καθαρά δικό του θέμα και ευθύνη».

Διαβάστε αναλυτικά:
Την επιστολή του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί την οικογένεια Βαρδινογιάννη, την οποία προώθησε στους υπόλοιπους μετόχους ο κ. Δ. Γόντικας.

Την απάντηση του κ. Α. Βγενόπουλου στον κ. Γόντικα.