Τον Έλληνα φιλόσοφο Επίκτητο μνημόνευσε η Ντέμι Μουρ στο Twitter της σε μια δήλωση που θα μπορούσε να δώσει τροφή στις φήμες για χωρισμό της από τον ΄Αστον Κούτσερ.

«Όταν (νιώθουμε ότι) έχουμε προσβληθεί από το λάθος κάποιου άντρα, ας στραφούμε στον εαυτό μας, κι ας μελετήσουμε τα δικά μας λάθη. Τότε ξεχνάς το θυμό σου», έγραψε η 48χρονη σταρ στις 23 Σεπτεμβρίου πυροδοτώντας νέα σενάρια περί απιστίας του 33χρονου Κούτσερ, η οποία αυτή τη φορά φαίνεται να βάζει τέλος στο γάμο των δύο ηθοποιών.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, τα κουτσομπολιά ενισχύθηκαν από το γεγονός ότι το ζευγάρι πέρασε χωριστά την επέτειο του γάμου του στις 24 Σεπτεμβρίου.

Ο Κούτσερ έφτασε στο Σαν Ντιέγκο στις 23 Σεπτεμβρίου -την ημέρα που φημολογείται ότι απάτησε με μια 23χρονη την Ντέμι Μουρ, έπειτα από βραδινή έξοδο με φίλους-, ενώ απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε σε σχέση με την γαμήλια επέτειο στη δική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την άλλη, η Ντέμι Μουρ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την προώθηση της τηλεταινίας «Five» ως σκιά του εαυτού της, ενώ την ίδια χρονική στιγμή ο πρωταγωνιστής του «Two and a Half Men», ήταν στο Λος ΄Αντζελες για να παραδώσει ένα βραβείο στο Promise Gala.

Σημειωτέον ότι η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2003 και ο γάμος τους έγινε το 2005, ενώ οι φήμες για απιστία κυκλοφορούν εδώ και περίπου ένα χρόνο.