Μια 23χρονη γυναίκα κατηγορεί τον Άστον Κούτσερ ότι απάτησε την σύζυγό του Ντέμι Μουρ, έπειτα από έξοδό του την περασμένη Παρασκευή με φίλους σε νυχτερινό κέντρο στο Σαν Ντιέγκο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας RadarOnline.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας η εν λόγω ιστοσελίδα αποφάσισε να μην δημοσιοποιήσει, έχει ήδη έρθει σε επαφή με κορυφαίο δικηγόρο του Χόλιγουντ, όπως αναφέρουν φίλοι και στενά συγγενικά της πρόσωπα.

Η μεγάλη ειρωνεία είναι ότι οι κατηγορίες περί απιστίας εναντίον του 33χρονου ηθοποιού συνέπεσαν με την επέτειο του γάμου του, καθώς την επόμενη μέρα της εν λόγω εξόδου συμπλήρωνε έξι χρόνια έγγαμου βίου με την 48χρονη ηθοποιό.

«Πάντως ο Άστον Κούτσερ δεν έμοιαζε με τύπο που γιόρταζε επέτειο γάμου» ανέφερε ειρωνικά θαμώνας του κλαμπ στο οποίο ξενύχτησε ο ηθοποιός με τους φίλους του.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει ανταποκριθεί στα επανειλημμένα αιτήματα του RadarOnline για να σχολιάσει το γεγονός.

Ταυτόχρονα με τις κατηγορίες απιστίας εναντίον του πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς «Two And A Half Men», το περιοδικό Star που κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στην Αμερική έχει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σχετικά με τον προβληματικό γάμο των δύο λαμπερών ηθοποιών.

Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα το ζευγάρι έχει χωρίσει. «Ο Άστον και η Ντέμι έχουν χωρίσει και ο γάμος έχει τελειώσει οριστικά» αναφέρει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. «Η σχέση έληξε γιατί ο Άστον έχει επανειλημμένα απατήσει την Ντέμι. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εκείνη».

Το ίδιο περιοδικό είχε πριν λίγο καιρό αποκαλύψει ότι ο Κούτσερ είχε μια σύντομη σχέση με την 21ετών Μπρίτνεϊ Τζόουνς, η οποία ισχυρίστηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον ηθοποιό και μάλιστα στο σαλόνι του σπιτιού του, όταν η σύζυγός του έλειπε σε γυρίσματα στο Ντιρτρόιτ.

«Είναι πολύ καλός εραστής» είχε δηλώσει τότε η Μπρίτνεϊ. «Πολύ ευγενικός και γλυκός. Ήταν πολύ σημαντικός για μένα. Ένιωθα άνετα στην αγκαλιά του. Ήταν δοτικός και τρυφερός. Δεν ήταν απλά μια σεξουαλική επαφή» είχε προσθέσει.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τα όσα είχε δηλώσει η κοπέλα στο περιοδικό, ο Κούτσερ της ζήτησε να βάλουν τέλος στην σχέση τους στο δεύτερο ραντεβού.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα θέλουν τον νεαρό σύζυγο της Ντέμι Μουρ να την απατά. Πριν ένα χρόνο περίπου θαμώνας ενός ιταλικού εστιατορίου στο Λος Άντζελες είχε αναφέρει σε άλλο σκανδαλοθηρικό περιοδικό ότι είχε δει τον ηθοποιό να φιλιέται στις τουαλέτες με μια νεαρή κοπέλα.

Ο ηθοποιός τότε είχε απαντήσει άμεσα μέσω του twitter του: «Νομίζω πως το γεγονός ότι απατάω τη σύζυγό μου αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση. Ελπίζω να συμφωνεί και ο δικηγόρος μου με αυτό», ενώ στο πλευρό του είχε σταθεί και η Ντέμι Μουρ, γράφοντας στη δική της σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Έχεις απόλυτο δίκιο, αγάπη μου», τονίζοντας πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία» πως το δημοσίευμα είναι αναληθές.