Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται η Άννα Γουίντουρ και το επιτελείο της αμερικανικής Voque για να κάνει φωτογράφηση της Κέιτ, Δούκισσας του Κέιμπριτζ, πιθανότατα με το μαγικό φακό του Μάριο Τεστίνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The New York Post, ο Τεστίνο θεωρείται πιθανότερος να αναλάβει τη φωτογράφηση διότι ο ίδιος είχε απαθανατίσει την Κέιτ και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στην επίσημη φωτογράφηση του αρραβώνα τους.

Ο φωτογράφος που συνεργάζεται στενά με το εν λόγω περιοδικό είχε απαθανατίσει και το γάμο του μοντέλου Κέιτ Μος ως βασικό θέμα του τεύχους Σεπτεμβρίου.

Άλλο η Κέιτ Μος, όμως, άλλο η Κέιτ Μίντλετον. Για να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο ενός περιοδικού μόδας, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ πρέπει να πάρει έγκριση από το παλάτι.

«Ακόμα και δεδομένης της σχέσης του Μάριο Τεστίνο (με τη βρετανική βασιλική οικογένεια) δεν είναι ξεκάθαρο αν θα συμβεί κάτι τέτοιο…Είναι πολύ προστατευτικοί με την Κέιτ», αναφέρει πηγή στην New York Post.

Τόσο προστατευτικοί που αρνήθηκαν πρόταση της βρετανικής Voque να φωτογραφηθεί η Κέιτ για το εξώφυλλό της, κάτι το οποίο θα αποτελούσε και ψήφο εμπιστοσύνης στους συμπατριώτες της designers. Το παλάτι, όμως, δεν το επέτρεψε.

Άραγε θα είναι περισσότερο «ανοιχτό» στους Αμερικάνους;