Λαμπερά αστέρια φώτισαν την σκηνή του «MGM Grand Garden Arena» στο Λας Βέγκας την Παρασκευή και το Σάββατο 23&24 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του «iHeartRadio Music Festival».

Από την σέξι Τζένιφερ Λόπεζ μέχρι την εκκεντρική Lady Gaga, την Φέργκι, τον Στιβ Τάιλερ, την Κάρι Άντεργουντ κ.α, πλήθος τραγουδιστών έδωσε το «παρών» στο μουσικό φεστιβάλ του Λας Βέγκας.

Φυσικά, την παράσταση έκλεψαν οι κυρίες με πρώτη και καλύτερη την εκκεντρική Lady Gaga, η οποία εντυπωσίασε και ταυτόχρονα συγκίνησε το κοινό.

Η Lady Gaga εμφανίστηκε στη σκηνή με μια μοτοσυκλέτα -φτιαγμένη από ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μηχανών ταυτόχρονα-, ντυμένη με ένα μαύρο δερμάτινο παλτό με καρφιά, το οποίο βέβαια στη συνέχεια αφαίρεσε για να λάμψει ακόμη περισσότερο με το ολόσωμο σέξι κορμάκι που φορούσε από μέσα.

Η 25χρονη σταρ όπως ήταν αναμενόμενο εντυπωσίασε τους θαυμαστές της με την πρωτότυπη είσοδό της, ενώ τους εξέπληξε με τις ικανότητές της στο pole-dancing.

Στην ίδια βέβαια, ανήκει και η πιο συγκινητική στιγμή του εν λόγω φεστιβάλ. Η νεαρή σούπερ σταρ -που έχει ήδη ξεκινήσει μια εκστρατεία ενάντια στο «bullying»– αφιέρωσε το τραγούδι της «Hair» στο 14χρονο αγόρι Τζάμεϊ Ροντιμάιερ, που αυτοκτόνησε πρόσφατα καθώς τα τελευταία χρόνια είχε πέσει θύμα του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού γνωστό ως «bullying».

Ο μαθητής από το Μπούφαλο της Νέας Υόρκης λίγο πριν πεθάνει είχε αναρτήσει στη σελίδα του στο facebook τον στίχο «Don’t forget me when I come crying to heaven’s door» («Μην με ξεχνάς όταν έρχομαι και κλαίω στις πόρτες του παραδείσου» από τραγούδι της Lady Gaga -της οποία ήταν θαυμαστής-, ενώ την αποχαιρετούσε λέγοντάς της: «Γεια σου μητέρα των μικρών τεράτων (σ.σ μικρά τερατάκια αποκαλεί η Lady Gaga τους θαυμαστές της), σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνεις, φίλοι για πάντα».

Συναισθηματικά φορτισμένη και προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η εκκεντρική σταρ ανέφερε: «Το ξέρω ότι είναι λίγο καταθλιπτικό, αλλά μερικές φορές το σωστό είναι πολύ πιο σημαντικό από τη μουσική». Και πρόσθεσε: Το «bulling» είναι για τους χαμένους της ζωής. Τζέιμι εσύ δεν είσαι φρικιό».

Βέβαια, η Lady Gaga, δεν ήταν η μόνη κυρία που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Η Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ ήταν μια ακόμη απαστράπτουσα κυρία που προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές της με την ερμηνεία και κυρίως το σεξαπίλ της.

Ντυμένη στα κατακόκκινα με ένα φόρεμα με κρόσσια που αναδείκνυε την σιλουέτα και απογείωνε τις χορευτικές φιγούρες και το διάσημο κούνημα των γοφών της, τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες επιβεβαιώνοντας ότι παρ’ όλο τον χωρισμό της είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Από τις αντρικές παρουσίες της βραδιάς, ιδιαίτερη έκπληξη ήταν συνεργασία επί σκηνής του πρώην τραγουδιστή των «Police», Στινγκ με τον Στιβ Τάιλερ των «Aerosmith» και τον Ούσερ, οι οποίοι μάγεψαν το γυναικείο και όχι μόνο κοινό.

Επίσης, στη σκηνή του «MGM Grand Garden Arena» εμφανίστηκαν ο Μπρούνο Μαρς, η Κάρι Άντεργουντ, η Φέργκι με τους «Black Eyed Peas», ο Γκάρι Λε Βοξ των «Rascal Flatts», το συγκρότημα «Sublime with Rome», ο dj Ντέιβιντ Γκουέτα, η Νικόλ Σέρζινκερ, Κένι Τσέσνεϊ, η Νίκι Μινάζ κ.α