Συνεχίζεται το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» λόγω των κινητοποιήσεων, αν και νωρίτερα η εικόνα στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας είχε βελτιωθεί μετά το πρωινό κομφούζιο λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και των ιδιοκτητών ταξί.

Λόγω των κινητοποιήσεων δεν ισχύει ο δακτύλιος.

Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες θα αποφασίσουν την Πέμπτη αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, με τη μορφή των επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών.

Παράσταση διαμαρτυρίας με τις στολές τους έξω από τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών και ενδεχομένως και στη Βουλή θα πραγματοποιήσουν το μεσημέρι της Πέμπτης τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών.

Επιπλέον, 24ωρη απεργία πραγματοποιούν και οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι συμπαραστέκονται στον αγώνα των εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς και ταυτόχρονα διαμαρτύρονται για τις ρυθμίσεις που περιέχει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Μεταφορών σχετικά με την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Οι ιδιοκτήτες ταξί θα έχουν συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο του Περιστερίου, στις 11 το πρωί, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω πορεία τους.

Νέο μποτιλιάρισμα στο κέντρο της πρωτεύουσας αναμένεται αργότερα, αφού στις 13:00 ξεκινά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια.

Σε 24ωρη απεργία βρίσκονται οι δάσκαλοι, ενώτρίωρες στάσεις εργασίας (11:00-14:00 και 14:00-17:00) έχουν προγραμματίσει οι καθηγητές.

Προβλήματα αναμένονται και με τις πτήσεις, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν στην παναττική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ, από τις 12.30 έως τις 15.30.

Επίσης, στις 12:30 οι εργαζόμενοι στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ) θα συγκεντρωθούν στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24) και από εκεί θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών (πλατεία Κλαυθμώνος). Εν συνεχεία θα κινηθούν προς τα Προπύλαια.

Λόγω της κινητοποίησης θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων.