Το σπίτιγνωστό και ως «the tree house» («το δεντρόσπιτο»), που ζούσε ο αείμνηστος Χιθ Λέτζερ με την σύντροφό του Μισέλ Γουίλιαμς και την κόρη τους Ματίλντα είναι ξανά προς πώληση έναντι $2.995 εκατομμυρίων.

Το πρώην λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ είχε αγοράσει τη συγκεκριμένη βίλα το 2005 από την Έλεν Ντε Τζένερις για $2.1 εκατομμύρια, αλλά αφότου οι δύο ηθοποιοί χώρισαν και έπειτα από τον τραγικό θάνατο του Χιθ Λέτζερ τον Ιανουάριο του 2008, το σπίτι πουλήθηκε έξι μήνες αργότερα.

Χτισμένο στους λόφους του Χόλιγουντ, περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, δύο μπάνια, μεγάλο σαλόνι και καθιστικό ενώ εκτός από 175τ.μ εσωτερικού χώρου, διαθέτει και ένα μεγάλο κήπο 233 τ.μ.

Η πολυτελής κατοικία περιλαμβάνει επίσης ένα μεγάλο εξωτερικό σαλόνι-τραπεζαρία με μια μεγάλη οθόνη προβολής, χώρο μπάρμπεκιου, ενώ ο υπαίθριος χώρος είναι γεμάτος με πλατάνια.

Να θυμίσουμε ότι ο Χιθ Λέτζερ γνωρίστηκε με την Μισέλ Γουίλιαμς στα γυρίσματα της ταινίας «Brokeback Mountain» όπου συμπρωταγωνιστούσαν και απέκτησαν μαζί μια κόρη την 5χρονη σήμερα Ματίλντα.