Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2010 και μέχρι σήμερα έχει προσφέρει πολλά στην προσπάθεια αναβάθμισης της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας.

Ο λόγος για το σωματείο – μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Αντιμετώπιση παιδικού Τραύματος» το οποίο έχει προσφέρει μέχρι στιγμής στα τρία παιδιατρικά Νοσοκομεία «Αγία Σοφία», «Π. & Α. Κυριακού» και «Παίδων Πεντέλης», μηχανήματα και εξοπλισμό ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Το Ιούνιο του 2011 με παρέμβαση του σωματείου και τη γενναιόδωρη δωρεά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, παραδόθηκε στο Νοσοκομεία «Παίδων Πεντέλης» η πλήρως εξοπλισμένη Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών, ενώ επόμενοι στόχοι του Σωματείου είναι η δημιουργία Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού» και η αγορά μηχανημάτων για τα Νοσοκομεία «Παίδων Πεντέλης» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Στα πεπραγμένα, τους στόχους, το χθες και το αύριο του σωματείου αναφέρθηκαν τα μέλη, οι φίλοι και οι υποστηρικτές του στην πρόσφατη βραδιά που με τις ευλογίες ενός γλυκού καιρού πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο bar-restaurant Balthazar.