Ο Κιέραν Κάλκιν είναι το νέο αμόρε της Σκάρλετ Γιόχανσον;

Έντονη είναι η φημολογία ότι πρόκειται για το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ, ύστερα από την δημοσίευση φωτογραφιών που τους δείχνουν μαζί σε βραδινή βόλτα στους δρόμους του Παρισιού.

Πιο συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη νεαρή σταρ, με τονΚιέραν Κάλκιν, αδερφό του Μακόλεϊ Κάλκιν -τον πιτσιρικά που όλοι θυμόμαστε από τις ταινίες «Μόνος στο σπίτι»- σε ρομαντικό περίπατο, έπειτα από ένα δείπνο στην πιτσαρία «Rino» στην Champs-Elysees.

Η Γιόχανσον ακουμπούσε στον ώμο τον Κιέραν -ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός με πιο πρόσφατη την συμμετοχή του στην ταινία «Scott Pilgrim vs. the World»- καθώς περπατούσαν, ενώ μετά το δείπνο οι δύο του κατευθύνθηκαν προς το διάσημο strip club «Crazy Horse Paris», σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mail Online.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Σκάρλετ Γιόχανσον να διασκεδάζει σε κλαμπ στη Νέα Υόρκη με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα από το FBI για την διαρροή των γυμνών φωτογραφιών της στο ίντερνετ που όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν τον γύρο του κόσμου.