Αμέσως μετά την διαρροή των γυμνών φωτογραφιών της Σκάρλετ Γιόχανσον στο διαδίκτυο, έντονη υπήρξε η φημολογία για την ύπαρξη αποκαλυπτικών φωτογραφιών του Τζάστιν Τιμπερλέικ με την Μίλα Κούνις.

Η ιστοσελίδα TMZ ανέφερε ότι κράκερ έχουν παραβιάσει το τηλέφωνο της Κούνις, η οποία αντάλλαζε με τον τραγουδιστή και ηθοποιό Τζάστιν Τιμπερλέικ ακατάλληλες φωτογραφίες και μηνύματα.

Συγκεκριμένα έγραφε πως υπάρχουν ντοκουμέντα με τους συμπρωταγωνιστές της ταινίας «Friends with Benefits» σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στην μπανιέρα, αλλά και και τον Τζάστιν να φορά στο κεφάλι εσώρουχα της Μίλα.

Ωστόσο, σε κοινή τους δήλωση μέσω των εκπροσώπων τους ο 30χρονος Τιμπερλέικ και η 28χρονη Κούνις διαψεύδουν τις εν λόγω φήμες.

«Ο κ. Τιμπερλέικ και η κ. Κούνις δεν έχουν ανταλλάξει ποτέ ακατάλληλα κείμενα ή e-mails… Η έντονες φήμες ότι υπάρχει ανάρμοστη αλληλογραφία μεταξύ των δύο αυτών προσώπων, είναι εντελώς ψευδή» αναφέρουν.

Επίσης, προσθέτουν πως αφενός ο Τζάστιν Τιμπερλέικ δεν συνηθίζει να βγάζει φωτογραφίες αισθησιακού περιεχομένου, και αφετέρου η Μίλα Κούνις δεν είχε ποτέ στην κατοχή της τέτοιου είδους φωτογραφίες.