Λίγες μόνο εβδομάδες μετά τον πολυσυζητημένο πριγκιπικό γάμο της πρώτης ξαδέλφης του Γουίλιαμ και του Χάρι, Ζάρα Φίλιπς και ο σύζυγός της και παίκτης του ράγκμπι Μάικ Τίνταλ εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο στη Νέα Ζηλανδία να ανταλλάσσει φιλιά και αγκαλιές με ξανθιά ύπαρξη.

Σε βίντεο -από τις κάμερες του μπαρ- που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ο 30 χρονος αθλητής φαίνεται να φλερτάρει έντονα μαζί της, να ακουμπά το πρόσωπό του στο στήθος της και εκείνη να τον φιλάει και να του χαϊδεύει το ξυρισμένο του κεφάλι.

Δημοσίευμα της Sun, επικαλούμενo θαμώνες του μπαρ αναφέρει ότι η όμορφη ξανθιά ήταν αυτή που πλησίασε τον σύζυγο της Ζάρα Φίλιπς και αυτός ανταποκρίθηκε αμέσως στο φλερτ της.

Εκπρόσωπος της Αγγλικής ομάδας ράγκμπι αρνήθηκε τις ερωτικές περιπτύξεις του Μάικ Τίνταλ και επιμένει πως «οι παίκτες βγήκαν απλά να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν έπειτα από έναν σκληρό αγώνα με την Αργεντινή».

Η Ζάρα Φίλιπς αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

Να σημειώσουμε ότι η 30χρονη Ζάρα είναι η μεγαλύτερη από τις εγγονές τις Ελισάβετ και κόρη της πριγκίπισσας Άννας και του πρώτου συζύγου της, Μαρκ Φίλιπς και παντρεύτηκε τον Μάικ Τίνταλ μετά από 8 χρόνια σχέσης, τον περασμένο Ιούλιο στη Σκοτία.