Στο FBI απευθύνθηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον, έπειτα από την διαρροή των γυμνών φωτογραφιών της στο διαδίκτυο.

Η νεαρή ηθοποιός ζήτησε να διερευνηθεί ο τρόπος με τον οποίο οι φωτογραφίες της, που όπως ισχυρίζεται τράβηξε η ίδια με το κινητό της, διέρρευσαν στο ίντερνετ.

Η 26χρονη σταρ είναι ένα από τα πολλά θύματαεπιτήδειων που δημοσιοποιούν αποκαλυπτικές φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές διασήμων.

Το FBI, μάλιστα, που ερευνά το θέμα αρκετό καιρό τώρα εκτιμά ότι ένας είναι ο εγκέφαλος πίσω από αυτές τις διαρροές, γι’ αυτό και έχει εντατικοποιήσει τις έρευνες ώστε να βρεθεί ο χάκερ που έχει γίνει ο εφιάλτης της αφρόκρεμας του Χόλιγουντ, σύμφωνα με όσα είπε εκπρόσωπος τουΟμοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών στο FoxNews.com.

Η λίστα με τις σταρ-θύματα των χάκερ είναι μεγάλη: οι ηθοποιοί Τζέσικα Άλμπα, Βανέσα Χάτζενς, Σελένα Γκομέζ, Μάιλι Σάιρους και Κριστίνα Αγκιλέρα είναι μερικές μόνο από τις διάσημες κυρίες που έχουν δει τις ακατάλληλες προσωπικές τους στιγμές online.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν λίγο καιρό το όνομα της Σκάρλετ Γιόχανσον προστέθηκε στη λίστα με τις 50 διασημότητες των οποίων τα κινητά και τα e-mails έχουν παραβιαστεί από μια συμμορία χάκερς.