Πως λέμε έξω πάμε καλά; Τα prints και τα graphics της «δικής μας» Μαίρης Κατράντζου, εγγονής του Νίκου Κατράντζου, την έχουν αναγάγει σε σχεδιάστρια διεθνούς φήμης.

Οι συμμετοχές της 28χρονης σχεδιάστριας στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και σε άλλα διεθνή catwalks αφήνουν πάντα το αποτύπωμά τους στο χώρο της μόδας.

Γι’ αυτό η πρώτη της επίδειξη στην πατρίδα της ήταν ένα σημαντικό γεγονός δεδομένου ότι πλαισιώθηκε και από μια έκθεση με παλιότερες δημιουργίες της σχεδιάστριας.

Η βραδιά άνοιξε με μια συνέντευξη τύπου της Μαίρης Κατράντζου η οποία μίλησε για τη νέα της συλλογή για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2011.

Εν συνεχεία από τα λόγια πέρασε στην πράξη… Δημιουργίες της με τα χαρακτηριστικά γραφικά που έχουν αγαπηθεί από γυναίκες της διπλανής πόρτας, αλλά και διασημότητες -χαρακτηριστική η περίπτωση της Κίρα Νάιτλι που λάνσαρε φόρεμα της Κατράντζου στο Φεστιβάλ της Βενετίας- πήραν το «λόγο» στην πασαρέλα.

Την ιδιαίτερη παρουσίαση της νέας collection που έγινε με την συνεργασία της ομάδας των make up artists της Lancome, ακολούθησε fashion dinner επιλεγμένο από τον βραβευμένο σεφ κ. Χριστόφορο Πέσκια ειδικά για την περίσταση.

Μέρος των εσόδων της βραδιάς διατέθηκε για την στήριξη του έργου του σωματείου «Καλλιπάτειρα».