Η Lady Gaga, ο καυτός R&B καλλιτέχνης Άσερ και ο Μπόνο του ροκ συγκροτήματος U2 θα είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν σε συναυλία που θα γίνει στο Λος Άντζελες για την συμπλήρωση των 10 χρόνων του Ιδρύματος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Ο λόγος για τη συναυλία με τίτλο «A Decade of Difference: A Concert Celebrating 10 Years of the William J. Clinton Foundation» («Η δεκαετία της διαφοράς: ένα κονσέρτο για τη γιορτή των 10 χρόνων του Ιδρύματος Γουίλιαμ Τζ. Κλίντον») που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου στο Hollywood Bowl, όπου θα συμμετάσχουν πολλοί καλλιτέχνες -δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα ονόματα όλων.

Σε μια δήλωσή του την προηγούμενη Τρίτη, ο Μπιλ Κλίντον ανέφερε: «Είμαι περήφανος για το γεγονός ότι μερικοί από τους καλλιτέχνες με τη μεγαλύτερη επιρροή συγκεντρώνονται για να ευαισθητοποιήσουν (το κοινό) σχετικά με το έργο του ιδρύματός μου».

Κατά τη διάρκεια της περασμένης δεκαετίας, το ίδρυμα του Μπιλ Κλίντον έθεσε ως στόχο να βελτιώσει την παγκόσμια υγεία, να προστατέψει το περιβάλλον και να δυναμώσει τη διεθνή οικονομία.

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Yahoo.com