Όπως ήταν αναμενόμενο το δίκτυο CW θα αναλάβει τη νέα… επιχείρηση «Κάρι Μπράντσο».

Το εν λόγω κανάλι έχει ήδη στα σκαριά την τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στο «The Carrie Diaries» («Τα ημερολόγια της Κάρι»), το βιβλίο της Κάντας Μπούσνελ που αφορά στα σχολικά χρόνια της Κάρι Μπράντσο.

Οι παραγωγοί του «Gossip Girl» Τζος Σουάρτζ και Στέφανι Σαβάζ έχουν αναλάβει να ετοιμάσουν ένα πιλότο και αν οι λάτρεις της πρωταγωνίστριας του Sex and the city είναι τυχεροί, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την σειρά το επόμενο φθινόπωρο. Η πρώην σεναριογράφος και συμπαραγωγός της διάσημης τηλεοπτικής σειράς Έιμι Χάρι, θα συμμετέχει επίσης στην εν λόγω παραγωγή.

Στα πρώτα επεισόδια του «The Carrie Diaries» θα παρακολουθήσουμε την Κάρι ως μαθήτρια γυμνασίου την δεκαετία του ’80 και το στόρι θα συνεχίζεται με την πρωταγωνίστρια να κάνει την πρακτική της στη Νέα Υόρκη. Από την γνωστή γυναικοπαρέα στη νέα τηλεοπτική σειρά θα συμμετέχει μόνο η Σαμάνθα Τζόουνς.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι υπέρ ενός πρίκουελ. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος των ταινιών «Sex and the city» Μάικλ Πάτρικ Κινγκ είναι επιφυλακτικός με την ιδέα.

«Η δική μου Κάρι Μπράντσο ξεκίνησε από τα 33 και έφτασε στα 43. Δεν θα ήθελα να μάθω ποιοι ήταν οι γονείς της, γιατί για μένα η Κάρι υπήρξε μόνο στο Μανχάταν» ανέφερε.

«Την ιδέα να γυρίσω στο παρελθόν και να την δω να εξελίσσεται δεν θέλω να τη φανταστώ ή να την εξερευνήσω» πρόσθεσε.

Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Aol, μέχρι αυτή την ώρα ούτε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ούτε ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς Ντάρεν Σταρ έχει κάποια ανάμειξη με αυτή την παραγωγή, ενώ άγνωστο παραμένει αν η διάσημη ενδυματολόγος Πατρίτσια Φίλντ θα αναλάβει στιλιστικά τη νεαρή Κάρι Μπράντσο.

Όσο για τις υποψήφιες πρωταγωνίστριες; Οι πιο πιθανές φαίνεται πως είναι οι Μπλέικ Λάιβλι, Σελένα Γκομέζ, Έμμα Ρόμπερτς και Μάιλι Σάιρους.