Καθησυχαστικός ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρης Γόντικας στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές των Πρασίνων για την οικονομική κατάσταση της ομάδας. Ο κ. Γόντικας, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης (7/9) ενημέρωσε τον προπονητή κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα για τις διοικητικές εξελίξεις που υπήρξαν με τη δήλωση αποχώρησης από το Τριφύλλι του μεγαλομετόχου κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, την Πέμπτη (8/9) μίλησε και στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

«Γνωρίζετε ότι βρίσκεστε σε μία ομάδα που ήταν και θα συνεχίσει να είναι μεγάλη. Μέχρι τώρα δεν είχατε κανένα πρόβλημα στις παροχές σας και αυτό δεν πρόκειται να ανατραπεί το επόμενο διάστημα. Μην ανησυχείτε» είπε ο κ. Γόντικας στους παίκτες, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες εξέφραζαν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις την ανησυχία τους ακόμη και για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων το προσεχές διάστημα, εξαιτίας της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ.

Εν συνεχεία, ο κ. Γόντικας ζήτησε από τις παλιές «καραβάνες» της ομάδας να παραδώσουν… μάθημα στους νεότερους προκειμένου να μυηθούν άμεσα στο… Παναθηναϊκό πνεύμα. «Σημασία έχει η εικόνα και η συμπεριφορά όλων μας να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη γιατί αυτό θα μας βοηθήσει όλους. Θέλω ειδικά οι παλαιότεροι να μυήσουν τους νεότερους για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός, έτσι ώστε να αποκτήσουν όλοι το μεγαλύτερο δυνατό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον σύλλογο» είπε ο κ. Γόντικας, ο οποίος ζήτησε από τους Πράσινους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους εντός γηπέδου κερδίζοντας την ερχόμενη Κυριακή και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, μετά την εκτός έδρας επικράτηση (2-0) επί της Κέρκυρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.