Τα προβλήματα στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ δεν έχουν τελειωμό και αν ο μεγαλομέτοχος κ. Νίκος Νοτιάς δεν καταφέρει να συνδράμει αποφασιστικά και μάλιστα άμεσα για την αντιμετώπιση του οικονομικού αδιεξόδου _ είτε αποστέλλοντας ένα σημαντικό ποσό είτε συνάπτοντας συμφωνίες με επενδυτές _ τότε η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο δυσχερής για την Ενωση.

Οι ποδοσφαιριστές του κ. Μανόλο Χιμένεθ έχουν κάτι μήνες να δουν το χρώμα του χρήματος. Ακούγεται ότι έχουν να πληρωθούν από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ η πιο αισιόδοξη προσέγγιση κάνει λόγο για επτάμηνο «πάγωμα» των μισθών. Απαντες, παίκτες και προπονητές, κάνουν ως τώρα υπομονή, κατανοώντας την κρισιμότητα της κατάστασης, ωστόσο θα περιμένουν σήμερα (8/9) ή αύριο ενημέρωση εκ μέρους του προέδρου της ΠΑΕ κ. Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο κ. Αδαμίδης συνεχίζει τις προσπάθειες για την ανεύρεση οικονομικών πόρων, ο κ. Νοτιάς συνεχίζει τις επαφές, προκειμένου να βρει «συμπαίκτες» επενδυτές που θα θελήσουν να βοηθήσουν την Ενωση, ενώ λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, καθώς και της απογοήτευσης για την εικόνα της ΑΕΚ οι φίλοι της ομάδας δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αποκτήσουν εισιτήρια διαρκείας, ενώ η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έχει εισπράξει ένα μόλις μέρος του τηλεοπτικού συμβολαίου που έχει υπογράψει.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ κ. Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει και αγωνιστικά προβλήματα, καθώς η αναβολή της αναμέτρησης με την Ξάνθη για το ελληνικό πρωτάθλημα, «καταστρέφει» τον ρυθμό των ποδοσφαιριστών του, λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με την Αντερλεχτ στο Βέλγιο στις 15 Σεπτεμβρίου.

Μόνο οι προπονήσεις _ άντε και κάποιο φιλικό ματς όπως εκείνο με την Παναχαϊκή στην Πάτρα _ δεν είναι αρκετές για τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έχουν να δώσουν επίσημο ματς από τις 25 Αυγούστου και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας.