Φαίνεται πως ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες, προχώρησαν το κινηματογραφικό τους ειδύλλιο και στη ζωή.

Οι συμπρωταγωνιστές της ταινίας «The Place Beyond the Pines», τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα υποδύονται τους συζύγους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικάνικου περιοδικού «Us Weekly» οι δύο σταρ εθεάθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε τρυφερά τετ-α-τετ στην Disneyland της Καλιφόρνια.

Αν και ο30χρονος γοητευτικός ηθοποιός και η 37χρονη Λατίνα σταρ προσπάθησαν να είναι διακριτικοί ώστε να περάσουν απαρατήρητοι, φορώντας καπέλα και απλά ρούχα, ωστόσο φαίνεται πως δεν τα κατάφεραν καθώς έγιναν αμέσως αντιληπτοί από τον κόσμο.

Οι δύο τους κρατιόντουσαν συνεχώς χέρι-χέρι, αντάλλαζαν φιλιά και φαινόντουσαν πολύ ερωτευμένοι, αναφέρουν επισκέπτες του πάρκου.

Βεβαίως, για τους στενούς φίλους του ζευγαριού η σχέση δεν ήταν τόσο ξαφνική. «Πάντα υπήρχε ισχυρή χημεία μεταξύ τους. Ήταν απλά θέμα χρόνου μέχρι να συμβεί αυτό», αναφέρουν.

Να σημειώσουμε ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ διατηρούσε στο παρελθόν μακρόχρονη σχέση με την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «Notebook», Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, ενώ πριν λίγο καιρό οι φήμες τον ήθελαν ζευγάρι με την πρόσφατα χωρισμένη από τον Ιταλό πρίγκιπα σύζυγό της Τάο Ρουσπόλι.

Ενώ η Εύα Μέντες που χώρισε από τον σκηνοθέτη σύντροφό της Τζορτζ Ογκούστο μετά από εννιά χρόνια σχέσης, είχε το καλοκαίρι απαθανατιστεί από τους παπαράτσι σε ρομαντικά δείπνα με τον Τζέισον Σουντέκις.