Η Ριάνα αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία της με τον Τζέι Ζ και πιο συγκεκριμένα με την εταιρεία του Roc Nation που εκτελούσε χρέη μάνατζερ για την 23χρονη σταρ από τον Οκτώβρη του 2010.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Media Take Out, η Ριάνα όχι απλώς θα σταματήσει την συνεργασία της, αλλά θα μηνύσει και την εταιρία του διάσημου ράπερ και συζύγου της Μπιγιονσέ.

Η Ριάνα ήθελε από τον περασμένο Απρίλιο να φύγει από την Roc Nation όταν είχε πληροφορηθεί για οικονομικές παρατυπίες που είχε κάνει η εν λόγω εταιρεία management, αλλά και εξαιτίας της έντονης φημολογίας ότι η ίδια εταιρεία είχε αναλάβει ανεπίσημα και την Μπιγιονσέ.

Ωστόσο, τότε η Ριάνα είχε μια προσωπική συζήτηση με τον Τζέι Ζ και η νεαρή σταρ είχε πεισθεί να παραμείνει στη Roc Nation.

Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να είναι δυσαρεστημένη, καθώς θεωρεί ότι η εταιρεία λειτουργεί πολύ περισσότερο υπέρ της Μπιγιονσέ όταν πρόκειται για οικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια, συνεργασίες με στιχουργούς και παραγωγούς, ενώ αισθάνεται ότι της «φορτώνουν» συνεχώς την προώθηση άλλων νεότερων και λιγότερο διάσημων πελατών της Roc Nation.

Έτσι το πρώτο βήμα έγινε και η Ριάνα έχει ήδη ξεκινήσει μια αγωγή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην επίσημη μάνατζερ της, την αδερφή του συνιδιοκτήτης της Roc Nation, Τζέι Μπράουν, με την κατηγορία ότι την εξαπάτησε.

Και όλα αυτά αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι η Μπιγιονσέ είναι έγκυος…