Αποδιοργανωτική στάση

Ουδείς αμφιβάλλει ότι το μέτρο της επαύξησης των συντελεστών του ΦΠΑ στα είδη εστιατορίου δεν είναι το καλύτερο μέτρο στις παρούσες υφεσιακές οικονομικές συνθήκες. Ωστόσο, όσο κι αν διαφωνεί κανείς με το συγκεκριμένο μέτρο η προτροπή των υπευθύνων της Ομοσπονδίας Εστιατόρων προς τα μέλη τους για στάση πληρωμών απέναντι στις φορολογικές αρχές ξεφεύγει των ανεκτών ορίων μιας συντεταγμένης πολιτείας και στον βαθμό που υιοθετηθεί από τη συγκεκριμένη επαγγελματική ομάδα δημιουργεί κακό προηγούμενο.

Αποδιοργανωτική στάση | tovima.gr

Ουδείς αμφιβάλλει ότι το μέτρο της επαύξησης των συντελεστών του ΦΠΑ στα είδη εστιατορίου δεν είναι το καλύτερο μέτρο στις παρούσες υφεσιακές οικονομικές συνθήκες.

Ωστόσο, όσο κι αν διαφωνεί κανείς με το συγκεκριμένο μέτρο η προτροπή των υπευθύνων της Ομοσπονδίας Εστιατόρων προς τα μέλη τους για στάση πληρωμών απέναντι στις φορολογικές αρχές ξεφεύγει των ανεκτών ορίων μιας συντεταγμένης πολιτείας και στον βαθμό που υιοθετηθεί από τη συγκεκριμένη επαγγελματική ομάδα δημιουργεί κακό προηγούμενο.

Ανοχή προφανώς δεν μπορεί να υπάρξει σε τέτοιες προτροπές. Ειδικά τώρα που η χώρα παλεύει να βρεί άγκυρες ασφάλειας και να αντιμετωπίσει την ασκούμενη πανταχόθεν αποδιοργανωτική πίεση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk