Γνωστό βραδινό τηλεοπτικό σόου επέλεξε ο Άλεκ Μπόλντουιν για να μας συστήσει τη νέα αγαπημένη του. Σε χθεσινή του συνέντευξή του στο «The Late Show With David Letterman» ο 53χρονος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με την 27χρονη γυμνάστρια της yoga.

Και όταν ο γνωστός παρουσιαστής Ντέβιντ Λέτερμαν τον ρώτησε «Θα σε πείραζε να ρίξουμε μια ματιά;» ο ηθοποιός δεν αρνήθηκε.

Οι κάμερες γύρισαν στο green room του σόου και η νεαρή αγαπημένη του Άλεκ Μπόλντουιν, Χιλάρια Τ¨ομας ανταποκρίθηκε με ένα νεύμα.

Ο πρωταγωνιστής του «30 Rock» είναι μαζί με την 26 χρόνια μικρότερή του Χιλάρια του τελευταίους μήνες και πρόσφατα αποφάσισε να πουλήσει το παλιό του σπίτι και να εγκατασταθεί σε ένα καινούριο μαζί της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη New York Post, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο του γάμου, ενώ ο λόγος που θέλει να μετακομίσει στο Σόχο είναι για να βρίσκεται κοντά το studio yoga της αγαπημένης του.

Ο ηθοποιός μάλιστα υπαινίχθηκε στον Ντέιβιντ Λέτερμαν ότι η Χιλάρια είναι ο λόγος που επανεξετάζει το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του για την δημαρχία της Νέας Υόρκης το 2013.