Συνάντηση Βενιζέλου- τρόικας το απόγευμα της Τρίτης

Η περικοπή των δαπανών (όπου εντοπίζονται υπερβάσεις) αλλά και η καθυστέρηση της εφαρμογής του Ενιαίου Μισθολογίου στο Δημόοσίου θα βρεθούν στο επίκεντρο της απογευματινής συνάντησης του υπουργού Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλου με τους επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας, οι οποίοι αναμένονται στην οδό Νίκης στις 19.00

Η περικοπή των δαπανών (όπου εντοπίζονται υπερβάσεις) αλλά και η καθυστέρηση της εφαρμογής του Ενιαίου Μισθολογίου στο Δημόοσίου θα βρεθούν στο επίκεντρο της απογευματινής συνάντησης του υπουργού Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλου με τους επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας, οι οποίοι αναμένονται στην οδό Νίκης στις 19.00.

Το πρωί της Τρίτης ο κ. Βενιζέλος είχε συνάντηση με τον επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλο, στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι μεγάλων τραπεζών, μεταξύ των οποίων ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας κ. Απ. Ταμβακάκης.

Η τρόικα επισκέφθηκε ήδη το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπου συναντήθηκε με τον κ. Δ. Ρέππα και το υπουργείο Ανάπτυξης όπου συναντήθηκε με τον κ. Μιχ. Χρυσοσοχοΐδη.

Εν τω μεταξύ, προβληματισμός επικρατεί στο επιτελείο της τρόικας που βρίσκεται στην Αθήνα για το εάν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη κατά της ολοκλήρωση της αξιολόγησης για την 6η δόση, ύψους 8 δισ. ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αποστολή θα ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου ως τα μέσα της άλλης εβδομάδας και το ενδεχόμενο να υπάρξει αυτή τη φορά συνέντευξη παραμένει ανοιχτό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk