Στη διαφήμιση (της εταιρείας τηλεπικοινωνίας), όπου τον γνωρίσαμε βαριόταν θανάσιμα. Στο εξοχικό, χωρίς δυνατότητα σύνδεσης στο Internet, έλιωνε καθισμένος στο τραπέζι του κήπου, σαν την σοκολατένια κότα που βάλθηκε να λιώσει με το σεσουάρ, για να γεμίσει την ανία του.
Στην πραγματική ζωή η ανία για τον 17χρονο Αγγελο Ευαγγελίδη είναι μάλλον άγνωστη λέξη, αφού τη χρονιά που πέρασε – και εμείς τον βλέπαμε στην τηλεόραση – εκείνος δούλευε μεθοδικά, έχοντας μπροστά του τις πανελλαδικές εξετάσεις και τα κατάφερε.
Συγκεντρώνοντας βαθμολογία 18.000 μορίων ο Άγγελος μπήκε στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ποιο ήταν το μυστικό του; Δεν έλιωσε στο διάβασμα, όπως τον θέλει η διαφήμιση στο εξοχικό.

Όπως λέει ο ίδιος στο «Βήμα» φρόντιζε να είναι ήρεμος σε όλη την διάρκεια των εξετάσεων και να μην αγχώνεται.

«Η ζωή δεν είναι μόνο πανελλαδικές εξετάσεις. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν πειράζει», δηλώνει συνοψίζοντας τη φιλοσοφία του όλη την περίοδο του διαβάσματος.

Οπως εξηγεί, διάβαζε 2 με 3 ώρες την ημέρα, δεν άλλαξε το πρόγραμμα του και δεν σταμάτησε να κάνει ότι έκανε πριν την εξεταστική περίοδο. Την ίδια περίοδο αφιέρωνε αρκετό χρόνο στον αθλητισμό, αλλά και το συγκρότημά του, στο οποίο και παίζει ντραμς.

Οπως λέει «το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων είναι πραγματικά βάρβαρο και πρέπει να αλλάξει γιατί στρεσάρει υπερβολικά τους υποψήφιους».
Κατά την διάρκεια των πραγματικά απαιτητικών κατά την εφετινή χρονιά πανελλαδικών εξετάσεων, τον δυσκόλεψε κυρίως ο όγκος των ερωτημάτων και ο λίγος χρόνος που είχε στην διάθεση του για να τα απαντήσει.
«Το σχολείο πρέπει να επικεντρωθεί στην ουσία και την γνώση και όχι στην απομνημόνευση των μαθημάτων» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Στον νέο νόμο για τα ΑΕΙ, τον ξάφνιασε αρνητικά η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, αλλά χάρηκε και θεωρεί στην σωστή κατεύθυνση τις διατάξεις που θεσπίζουν υποχρεωτική παρακολούθηση και συγκεκριμένη περίοδο μαθημάτων για τους φοιτητές.