Οικονομικές κατακτήσεις των λαών

Οικονομικές κατακτήσεις των λαών | tovima.gr

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ!!! ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ- ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ.

Ο λαός μας πολύ σοφά λέει «Ο λύκος κ’ αν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του, μήτε την χαίτη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του»Παροιμία, που φαίνεται να δικαιώνει η λογική τακτική της «ευγενούς Κουμμουνο-Σοσιαλίστριας» κ. Μέρκελ, γνήσιας απογόνου του «Εθνικο-Σοσιαλιστή» προκατόχου της, Χίτλερ, που επιχείρησε, δια πυρός και σιδήρου, να καταλάβει, όχι μόνο την Ευρώπη, αλλά και όλο τον άλλο κόσμο. Το Εθνικιστικό απωθημένο των Γερμανο-Κελτών- επιχειρεί να ανακατα-κτήσει την γηραιά, πλέον Ευρώπη, με το πιο αποτελεσματικό όπλο ,την οικονομία και τους δανεισμούς- αναγκαστικές υποδουλώσεις.

Με αυτήν την λογική και σχεδιασμό, εντάχτηκε στην Ε.Ε. και όχι η ωρίμανσή της στη Δημοκρατία, κάτω από την οποία υποκρύπτεται. Στην τακτική της αυτή, συνάντησε πάλι την Ελληνική αντίσταση του Γ.Α.Παπανδρέου, ως νέου Μεταξά, που της αντιτείνει το ΟΧΙ ,στις δόλιες επιδιώξεις της ,επισημαίνοντάς την, ότι η Ε.Ε δεν είναι φαίουδο των μεγάλων και ισχυρών, αλλά είναι κτήμα της Δημοκρατίας και αλληλεγγύης των λαών, που ξεκάθαρα δεν βίωσε ποτέ η κ. Μέρκελ, ούτε κατά την παιδαγωγική νεανική εκπαίδευσή της, αλλ’ ούτε και κατά την εισπήδησή της στον Δυτικό –Δημοκρατικό κόσμο.

Η Ελλάδα, των 3,5 χιλ. χρόνων, οφείλει να σταθεί στα πόδια της και να στηριχθεί στις αρχές και αξίες του Ελληνισμού, δίνοντας μαθήματα σε αλαζόνες του χρήματος και του αριθμού, υπενθυμίζοντάς, πως οι Έλληνες είναι αυτοί, που πρώτοι επεσήμαναν την αξία του χρήματος και την κοινωνικοπολιτική χρησιμότητά του με «το δει δη χρημάτων και άνευ τούτων, ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων»,ώστε να παρανοείται-μη κατανοείται- σήμερα, από την κ. Μέρκελ, η αξία και η χρήση του χρήματος , ως μέσου για κοινωνική δημιουργία, και να μετατρέπεται σε όπλο υποδούλωσης και έμμεσης κατάκτησης των λαών, όπως το εννοεί και το επιδιώκει η κ. Μέρκελ, μετερχόμενη την τακτική του «Δούρειου ίππου» ως βασικό μέλος της Ευρωπαϊκής (πολιτικής, κοινωνικής, και πολιτιστικής)Ένωσης

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk