Η πολιτική είναι σκληρή γυναίκα

Τα τελευταία χρόνια ένα καινούργιο θανατηφόρο όπλο έχει εμφανιστεί στις πολιτικές διαμάχες. Είναι ένα όπλο που θα το ονομάζαμε ’’όπλο εναντίον προσωπικού’’. Πρόκειται για το σεξ, που εισβάλλει στην πολιτική. Σκάνδαλα που ξεσήκωσαν τον κόσμο και ανέτρεψαν αυτοκρατορίες.Όλοι θυμούνται το σκάνδαλο Κλίντον. Ένα σεξοσκάνδαλο τινάζει στον αέρα τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Κλίντον γίνεται περίγελος της υφηλίου, αναγκάζεται να πει ψέματα, ομολογεί δημοσίως το ψέμα του σαν ήρωας του Ντοστογιέφσκι

Η πολιτική είναι σκληρή γυναίκα | tovima.gr

Τα τελευταία χρόνια ένα καινούργιο θανατηφόρο όπλο έχει εμφανιστεί στις πολιτικές διαμάχες. Είναι ένα όπλο που θα το ονομάζαμε «όπλο εναντίον προσωπικού».

Πρόκειται για το σεξ, που εισβάλλει στην πολιτική. Σκάνδαλα που ξεσήκωσαν τον κόσμο και ανέτρεψαν αυτοκρατορίες.

Όλοι θυμούνται το σκάνδαλο Κλίντον. Ένα σεξοσκάνδαλο τινάζει στον αέρα τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Κλίντον γίνεται περίγελος της υφηλίου, αναγκάζεται να πει ψέματα, ομολογεί δημοσίως το ψέμα του σαν ήρωας του Ντοστογιέφσκι, χάνει τον θρόνο του, ενώ η γυναίκα του Χίλαρι, γίνεται υπουργός εξωτερικών στην κυβέρνηση Ομπάμα.

Βέβαια οι πολιτικοί του αντίπαλοι εκμεταλλεύονται το γεγονός. Αυτού του είδους τα σκάνδαλα έχουν μεγάλη επιτυχία στο δημόσιο κουτσομπολιό, το οποίο κυριολεκτικά τα καταβροχθίζει.

Κατά ένα περίεργο τρόπο η δημοτικότητα Κλίντον ανέβηκε στις δημοσκοπήσεις που έγιναν.

Ο λαός φαίνεται ότι συμπονεί «τους περιπεσόντες εν πολλαίς αμαρτίες». Άλλη φανταχτερή περίπτωση, είναι εκείνη του Μπερλουσκόνι. Ο ίδιος δηλώνει ότι όλες οι ιταλίδες τον θέλουν, αλλά εκείνος πανίσχυρος ηγέτης και οικονομικός παράγων της Ιταλίας προτίμησε μια ανήλικη ελευθέρων ηθών.

Είχαν βέβαια προηγηθεί μια σειρά σκανδάλων που είχαν εξοργήσει όλη την Ιταλία!

Η δικαστική εξουσία και οι πολιτικοί του αντίπαλοι, είχαν κάθε λόγο να του επιτεθούν. Το κύρος του διαβρώθηκε και αν και πετυχημένος πολιτικός με οικονομικές επιτυχίες για την Ιταλία, σήμερα βρίσκεται κάτω από σκληρή πίεση και το μέλλον του προβλέπεται σκοτεινό.

Ο Στροσκάν, πανίσχυρος στην ΕΕ και με φιλοδοξίες για τη Προεδρία της Γαλλίας, κατηγορείται ότι βίασε μια καμαρίερα και βρίσκεται σήμερα υπό περιορισμό, περιμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου.

Πριν μερικά χρόνια το πανελλήνιο συνταράχτηκε από την απόπειρα αυτοκτονίας του Γενικού γραμματέα του Υπ. πολιτισμού, Ζαχόπουλου.

Η συμβασιούχος υπάλληλος στην προσπάθεια της να μονιμοποιηθεί στο υπουργείο χρησιμοποίησε σα μοχλό πίεσης το σεξ, βιντεοσκοπώντας ιδιωτικές της σκηνές με τον Γενικό γραμματέα.

Ο εκβιασμός απέτυχε, ο διορισμός δεν έγινε και το βίντεο δόθηκε στις εφημερίδες. Ο Ζαχόπουλος κάτω από συναισθηματική πίεση αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και σώθηκε εκ θαύματος!

Κατά τη γνώμη μου, ήταν τελικά θύμα!

Και τώρα μερικές σκέψεις, ίσως χρήσιμες σε όλους μας.

Σε μουσουλμανικές χώρες δεν έχουν σημειωθεί παρόμοια σκάνδαλα. Ούτε ο Καντάφι με τη φοβερή γυναικεία σωματοφυλακή του, γυμνασμένες γυναίκες, καλλονές, δεν κατηγορήθηκε ποτέ για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Το ίδιο και με τους Άραβες μονάρχες με τα μικρά η μεγάλα χαρέμια. Ο μουσουλμανικός παράδεισος είναι γεμάτος ουρί, άφθονο φαγητό, σε αντίθεση με το χριστιανικό παράδεισο, με τα μήλα και τους Αγίους που ψέλνουν.

Για να προστατευτούν λοιπόν οι πολιτικοί γενικώς από κάθε είδους παρανομίες και σκάνδαλα που θα τους εκθέσουν, καλό θα ήτο να βαπτιστούν μουσουλμάνοι.

Το πρόβλημα της περιτομής μπορεί να χρηματοδοτηθεί από την Βουλή!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk