Επιβεβαιώνουν την πρόθεση συγχώνευσης Wind και Vodafone

Με διπλό μήνυμα που εστάλη την ίδια στιγμή η Wind και η Vodafone επιβεβαίωσαν την πραγματοποίηση συζητήσεων για την συγχώνευσή τους.

Όπως ορθώς έγραψε νωρίτερα «Το Βήμα», οι δύο εταιρίες διερευνούν σε υψηλό επίπεδο το ενδεχόμενο να συγχωνευθούν και όχι να εξαγοράσει η Vodafone την Wind.

To Vodafone Group επιβεβαίωσε ότι «έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Largo Limited για τη διερεύνηση πιθανής επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ Vodafone Ελλάδας και WIND Ελλάς» και ότι δεν συζητά «να εξαγοράσει τη WIND Ελλάς έναντι μετρητών». «Οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρχικό επίπεδο και δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι θα οδηγήσουν σε κάποια συμφωνία» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, η Wind αναφέρει ότι «οι μέτοχοί της βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Όμιλο Vodafone, που ενδέχεται ή όχι να οδηγήσουν σε έναν επιχειρηματικό συνδυασμό μεταξύ των εταιριών WIND Ελλάς και Vodafone Ελλάδος». «Σε αυτό το χρονικό σημείο» σημειώνεται στην ανακοίνωση, «δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το αν οι εν λόγω συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφωνία».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk