Η Πέτρα Εκλεστοουν παντρεύτηκε το Σάββατο 27 Αυγούστου και όπως ήταν αναμενόμενο ο ισχυρός άνδρας της Φόρμουλα 1 δεν έκανε εκπτώσεις στην απόλυτη ευτυχία της αγαπημένης του κόρης.

Στην δεξίωση που έγινε σε πύργο της Ιταλίας -εκεί που είχε παντρευτεί ο Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς- τους διάσημους προσκεκλημένους της 22χρονης Πέτρα και του επιχειρηματία συζύγου της Τζέιμς Σταντ, διασκέδασαν η Φέρκι με τουςBlack Eyed Peas, ενώ την βραδιά έντυσαν μουσικά και ο Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι, η Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα, η Αλίσια Κις, ο Έρικ Κλάπτον, αλλά και ο μουσικός παραγωγός και ντι τζέι Ντέιβιντ Γκουέτα.

Φημολογείται ότι η Φέργκι επέστρεψε σήμερα στη Νέα Υόρκη με μια επιταγή £1.5 εκατομμύρια, ενώ η Αλίσια Κις κόστισε στον Μπέρνι £600.000.

Η αμοιβή του Αντρέα Μποτσέλι που τραγούδησε για το ζευγάρι το «Time To Say Goodbye» ήταν £150.000, ενώ ο Έρικ Κλάπτον που είναι οικογενειακός φίλος των Εκλεστοουν, τραγούδησε άνευ αποδοχών.

Το «παρών» έδωσαν διάσημοι προσκεκλημένοι μεταξύ των οποίων οι φίλες της νύφης Πάρις και Νίκι Χίλτον, η Σάρα Φέργκιουσον με τις πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία κ.α.

(Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό πάνω από το Odescalchi Castle, στην Ιταλία όπου έγινε η τελετή και η δεξίωση)

(Ο μεγιστάνας της Φόρμουλα 1 Μπέρνι Εκλεστοουν με την 22χρονη κόρη του Πέτρα μέσα στην λευκή Ρολς Ρόις την οποία οδηγεί ο πρώην οδηγός της F1 Jean Alesi)